Arkisia kuulumisia ja tarinoita viikolta

 

Kello on 13:03 lauantaipäivänä ja makailen edelleen sängyssä. Huomio heti alkuun: postauksen Italian loman kuvituksella ei ole yhtään mitään tekemistä tekstin kanssa.

Olen selannut kaikki mahdolliset iltapäivälehdet, plärännyt uuden tuulettimen käyttöohjeet. Kuunnellut Aladdinin soundtrackia (tänään leffaan!) ja muutaman podcast-jakson (ja hakannut vähän väliä 15 sek kelausnappia, kun ajatus harhaillut ties missä).

Syönyt jo kaksi aamupalaa.

Vähän huono omatunto, koska kesälauantai ja ulkona paistaa aurinko ja täällä minä vaan homehdun ilman mitään kunnollista syytä. Edes ikkunaa en ole avannut, voin vaan kuvitella miten huono ilma täällä on. Ja edelleen siis sängyssä, vaikka heräsin jo 5 tuntia sitten. Mutta kaipa sitä joskus voi näinkin päivää viettää. Kesälläkin. Vaikkei olisikaan kuumeessa tai migreenissä. Tai darrassa.

Juuso lähti viikonlopuksi pelaamaan golfia. Tuntuu oudolta olla viikonloppua yksin kotona. Yleensä se olen minä, joka on menossa.

Loman jälkeinen työviikko hurahti ennätysvauhtia. Rästihommia ja haastatteluja. Olin eräässä podcastissa vieraana keskustelemassa ilmastoahdistuksesta ja eilen puhumassa lehteen ulkonäköpaineista. Tärkeitä aiheita molemmat, oli mahtava päästä mukaan! Innolla odotan näiden julkaisuja!

 

 

 

Ei muutenkaan mikään perusviikko tämä. Olin nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä graffiti maalaamassa, kiitos mimmit peinttaa! Vitsit se oli haastavaa. Mä alan ymmärtämään niitä kaikista rumimpia teoksia, kun sitä miettii, että miksi joku on tommosenkin tohon tahallaan sutannut. Mutta todennäköisesti se on vaan parasta mihin seinään suihkuttaja on pystynyt. Ei ole helppo laji tämä ollenkaan 😀 Se mitä en ymmärrä, on graffitit siellä, mihin ne ei kuulu. Taiteilkaa siis siellä, missä se on sallittua! PS. oon aina miettinyt, että saako toisen graffiti maalauksen päälle tehdä omansa. Vastaus kuuluu, että saa. Pitää vaan kuulemma odottaa, että itse tekijä saa omasta teoksestaan kuvan, jonka jälkeen tila on vapaa!

Tällä viikolla on tapahtunut myös toinenkin ennennäkemätön juttu: olen käyttänyt joka päivä huulipunaa. Kiitos Labellon matalan kynnyksen huulipunatikku, pääsit suosikikseni!

Eilen kävi nolo homma. Istuin verkkarit päällä keittiön pöydän ääressä näpyttämässä läppäriä kun puhelimeen kilahti ilta seitsemältä viesti: “Sara, ootko sä tulossa, ne tulee kohta?!“. Shit. Yllärinä järkätty valmistujaisdinneri, oliko se tänään?! Olin merkannut väärälle päivälle. Onneksi en ollut pessyt meikkejä pois, ei nimittäin ollut kaukana. Tilasin taksin, heitin mekon päälle ja lisäsin kerroksen matalan kynnyksen huulipunaani 😀 Vartissa olin jo töööläisessä tapasravintolassa. Ja kolmen tunnin jälkeen vielä ihastelemassa seurueemme karaoketaitureita KGB:ssä. Mietin miten mahtavaa olisi osata laulaa. Oon joskus haaveillut laulutunneista tai kuorosta. Ihan vaan huvikseen. Vaikken laulaa osaakaan, musta laulaminen on silti kivaa. Ja samaan aikaan sairaan jännittävää. En ole koskaan uskaltanut laulaa karaokea yksin!

 

  

 

En ole kahteen ja puoleen kuukauteen harrastanut mitään muuta liikuntaa kuin lenkkeilyä, ja voin kertoa, että se näkyi ja tuntui torstaina kun tauon jälkeen palasin TFW:lle. Maitohapot pamahtivat kohtalaisen iisissä treenissä reisiin jo tunnin puolivälissä. Siis käytännössä kehonpainokyykyistä?! Hullua miten se meneekin näin, että juosta jaksaa vaikka kuinka, mutta muutama kyykky saa jäsenet vapisemaan?!

Hei ja se Kallion lenkkiryhmä! Se pitää muuten pistää pystyyn kesän aikana. Viimeistään loppukesästä! Vähän oli puhetta, että käytäisiin syyskuun lopussa vetämässä Espoon rantamaratonilla puolikas (juuri kun puhuin, että nyt loppuu juokseminen haha). Mutta silleen kivalla fiiliksellä ja rennolla treenillä, ei verenmaku suussa ja ennätysajalla.

Huomenna häippäsen viikoksi mökille perheen kanssa. Vaikka ei tästä niin hirveän kauaa ollut kun viimeksi hengattiin, mutta toisaalta tällä jengillä sitä viihtyisi vaikka vuoden neljän seinän sisällä. Mökki-ikävä on valtava <3

Näen jo itseni laiturilla makoilemassa skumppalasin kanssa, mutta todellisuus on kyllä vähän erinäköinen. Etätöitä on tehtävä jonkun verran ja sen lisäksi mökillä on tosi paljon hommaa. Metsää pitää raivata ja puutöitä tehdä, mutta eiköhän meillä ihan lystiä tule kuitenkin olemaan <3

 

     

 

Nyt mä ryhdistäydyn. Pesen ensinnäkin hampaat (yök) ja puolipakotan itseni ulkoilmaan. Ihanaa viikonloppua tyypit 🙂

 

xx Sara

Tags:
10 Comments
 • Miisa
  Posted at 11:21h, 16 June Reply

  Tämä oli ihanan aito, tavallinen fiilispostaus 🙂 itse makoilen myös sängyssä ja mietin mitä sitä tänään aurinkoisena vapaapäivänä tekisi… Mikä on tuo matalakynnyksen huulipuna,ois kiva ehkä kokeilla! 😀

 • ida ihana
  Posted at 12:14h, 16 June Reply

  Upeita kuvia kuitenkin!<3 Ikävä kuulla, että olet joutunut kokemaan myös ikäviä tuntemuksia tällä viikolla. Kiitos kuitenkin, kun rohkaistuit niistäkin kertomaan. Parempaa oloa ja vointia! Mukavaa sunnuntaita!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Sara
   Posted at 15:02h, 19 June Reply

   Kiitos kovasti! Eikä siis ikäviä tuntemuksia oikeastaan, teki vaan hyvää ottaa päivä superiisisti lehtiä pläräillen ja vapaasta nauttien 🙂

   Ihanaa juhannusviikkoa!

 • sj
  Posted at 17:31h, 16 June Reply

  itken verta, ainaku mimmit “peinttaa” eikä maalaa, ja ehkä myös vähän ku on valmistuijaisdinneri, eikä illallinen 😀 puhekielessä ehkä vaan vähän ärsyttää mutta kirjotettuna riipii sielua, kun hyviä ja osuvia ja ihan _tismalleen_ samaa tarkoittavia suomenkielisiä vaihtoehtoja on olemassa.

  • Sara
   Posted at 15:04h, 19 June Reply

   heh mä oon pahoillani, mutta eivät riivi mun sielua 😀

 • millis
  Posted at 21:22h, 18 June Reply

  Mistä tuo ruskeapilkullinen mekko on? Upea!

  • Sara
   Posted at 15:04h, 19 June Reply

   Lindexiltä!

 • JS
  Posted at 23:54h, 01 July Reply

  miten ihana postaus! kirjoitat sujuvasti, sun tekstejä on ilo lukea 🙂

  • Sara
   Posted at 10:38h, 02 July Reply

   Miten ihana kuulla, kiitos <3

Post A Comment
Your comment will be visible after approval