ASK

DSC_0552.jpg

Baltic herring & Mustard

 

Lähdetään liikkeelle vaikka siitä, että olosuhteiden ollessa tällä hetkellä no, just sitä mitä ovat, hymyiltiin poikaystäväni kanssa ainakin kaksi päivää vierailtuamme Askissa. Kruunuhaassa sijaitseva pieni lämminhenkinen ravintola ja sen kolme ja puolituntinen menu (jota huom syötiin peräti viisi tuntia) oli juuri sitä mitä molemmat kaipasivat. Voi luoja, että voi olla hyvää!

Askin päivittäinen menu riippuu saatavilla olevista raaka-aineista. Raaka-aineet ovat orgaanisia ja tulevat pieniltä maatiloilta ja pientuottajilta. Omistajien sanojen mukaan heidän inspiraatio kumpuaa luonnosta, ympäristöstä ja ympärillä olevista ihmisistä. Ja tämä välittyi lautasen lisäksi myös palveluun. Jokainen ruokalaji tarjoiltiin huolella. Kerrottiin mistä mitkäkin lautasella näkyvät aineet ovat peräisin, saatettiin jopa kertoa tarina niiden kasvattajista. Tämä ravintola ja sen henkilökunta todella arvostavat ruokaa ja toimivat esimerkkinä meille muillekin.

Ask on mukana 16-19.6 järjestettävässä Taste of Helsingissä. Tapahtuma vakuutti minut viime vuonna niin vahvasti, että tänä vuonna päädyin yhteistyökumppaniksi. Kyseinen ruokafestari on minulle henkilökohtaisesti yksi kesän kohokohdista ja se, että Askin makuja pääsee maistelemaan uudestaan, tekee siitä vielä entistä mahtavamman!! Nähdään puolentoista viikon päästä Kansalaistorilla, eikö?! 🙂

DSC_0516.jpg

DSC_0604.jpg

Pike perch & Greens

DSC_0600.jpg

DSC_0532.jpg

Fresh vegetables

DSC_0646.jpg

DSC_0572.jpg

Asparagus & Almond

DSC_0514.jpg

DSC_0615-2.jpg

Pork & Turnip

DSC_0521.jpg

DSC_0550.jpg

DSC_0656.jpg

Currant & Currant

DSC_0680.jpg

Spruce & Caramel

DSC_0686.jpg

 

xx Sara

7 Comments
 • Laura Hämäläinen
  Posted at 10:56h, 07 June

  vitsi taste -menut on ihan sairaan hyviä !! me käytiin kanssa kanarian reissulla aivan mahtavassa ravintolassa syömässä samantyyppinen menu. tarjoilija selitti tarkkaan miten ruoka valmistettu, mistä tullut ymym ja en oo ikinä varmaan syöny niin hyvää illallista. siinä istuttiin auringonlaskussa ja katseltiin merelle ja siemailtiin samalla sangriaa, ei huono kokemus!
  ja haleja sara <3

  • saratickle
   Posted at 05:11h, 08 June

   Oooh! Ei vitsit, täykkyä! <3

   Haleja sinnekin <3

 • somewhere
  Posted at 12:06h, 07 June

  Kun näin postauksen otsikon luulin että kyseessä oli kysymyspostaus, heh :’D

  Ihanan näköinen ravintola kyllä, tosi kauniita annoksia ja seesteisen näköistä. Juuri tuollaiset ravintolaillat on ihan parhaita!

  • saratickle
   Posted at 05:12h, 08 June

   hahaa ei tullut mieleenikään! 😀

   Tämä on kyllä ehdottomasti kokeilun arvoinen paikka!

 • sanniiiiis
  Posted at 14:16h, 07 June

  Ei liity postaukseen, mutta mietin että voisitko ojssain vaiheessa tehdä postausta palautumisesta? Mulla on varsinkin viime aikoina ollut jotenkin hirveitä palautumisongelmia – treenit siis sujuu mahtavasti mutta lihaksia särkee ja väsyttää tolkuttomasti esim. neljäkin päivää jalkatrenin jälkeen eikä mitään toivoa, että pääsisin vaikka lenkille, vaikka mielestäni tankkaus ja venyttely ihan kunnossa. Mietin vain että olisi mielenkiintoista lukea sun rutiineista, jos niistä saisi vaikka jotain uusia vinkkejä.

  • saratickle
   Posted at 05:15h, 08 June

   Kuulostaa hyvältä aiheelta. Muutamia olen kyllä tehnytkin, löytyy jos vaan googlettaa Tickle Your Fancy palautuminen. Mutta ihan vähään aikaan en ole aiheesta puhunut ja se voisi olla ihan kiva päivittää!

   Mä treenaan normaalisti 4-5 kertaa viikossa ja jalkapäiviä (voimatreeniä) tähän sisältyy yksi. Eli rankasta jalkapäivästä kyllä kestää täälläkin palautua!

 • delete
  Posted at 11:18h, 13 June

  Katoin sun snäppejä kun olitte tuolla syömässä, ja luulin että sun poikaystävän snäppinimimerkki (onks se ees sana?) on @ASK kun se oli tägätty jokaseen kuvaan 😀 Ihmettelin (ja mietin että onpas saanut hyvän nimimerkin napattua itselleen) että no johan sitä mainostetaan jokasessa snäpissä, kunnes tajusin että se olikin ton ravintolan nimi… :’D