Hävikkiruokakauppa & tuulitunnelibaari – 15 suosikkiani REDI:ssä

*Kaupallinen yhteistyö: REDI

 

REDI on meille tuttu paikka. Se on yhden metropysäkin päässä kotoamme, ja sieltä löytyy lähin iso ruokakauppa. Viikon ruokaostokset tehdäänkin yleensä REDI:ssä. Samalla käydään pähkinäkaupassa ostamassa säästösäkit pähkinöitä ja haetaan tuoreet leivät viikonlopulle tai viikon alkuun. Ollaan käyty täällä leffassa ja testattu aktiviteettejakin treffipäivinä!

Vaikka kauppakeskus onkin ensikertalaiselle hieman sokkeloinen, on se täynnä aivan mahtavia juttuja aina hävikkiruokakaupasta tuulitunnelibaariin. Moni ihan huikea palvelu on jäänyt ikävän mediahuomion alle, ja se on minusta hurjan väärin.

Siksi päätin listata suosikkipaikkani naapurustomme ostoskeskuksessa, REDI:ssä. Testaa nämä, lupaan ettet pety!

 

 

 

KAHVILAT & LEIPOMOT

 

Hangaari // Patisserie Teemu & Markus

 

Hangaari

Piipahda kahvilla tai tule lasilliselle viettämään iltaa ja seuraamaan toisten lentämistä! Valoisa Hangaari on rakennettu vapaalentotunneli Föönin ympärille. Rennon urbaani sisustus ja kiva tunnelma!

 

Patisserie Teemu & Markus

Luovasti hulluksi itseään tituleeraava ihana pieni leipomo! Täältä haetaan yleensä tuoretta leipää viikon alkuun tai viikonlopulle!

 

Mikolatte

Urbaanista sisustusmyymälän ja kahvilan yhdistelmästä löytyy niin tyylikkäitä keittiöpyyhkeitä kuin herkullisa chia-vanukkaita!

 

Mikolatte

 

 

RAVINTOLAT

 

Mad Wok

 

Foodmarket

Foodmarket on oikea valinta katuruoan ystäville! Tänne lounaalle tai rennolle illalliselle! Alueelta löytyy monta omaa suosikkiani…

 

Levant – Lähi-idän vegeherkkuja

Street Gastro – katuruokaklassikko

Bun 2 Bun – superhyvä vegaaninen burgeripaikka

Bali Brunch – indonesialaista katuruokaa

Mad Wok – kiinalaista street foodia

 

Levant / Street Gastro

 

 

VAATEKAUPAT

 

Weekday

 

Weekday

Suomen ainoa Weekday on tehty tyylillä! Urbaani vaatekauppa, josta löytyy kattavasti vaihtoehtoja niin naisille kuin miehille. Ps. Täällä on ihan mieletön farkkuvalikoima!

 

Monki

Vaatekauppa kuin karkki! Trendikkäitä vaatteita ja feminismiä henkiviä pientavaroita. Sisäänkäynnistä tulee mieleen ihan menninkäisen koti!

 

Monki 

Monki    

Weekday

 

 

AKTIVITEETIT

 

Yoga Valo

 

Yoga Valo

Tyylikäs Bikram ja hot jooga studio REDI:n 4. kerroksessa. Valossa järjestetään myös aivan ihania meditaatiotunteja!

 

Fööni

Laskuvarjohypyn vapaapudotus keskellä kaupunkia (ja vieläpä keskellä kahvila-baaria!). Fööni tuulitunneli sopii niin ensikertaisille kuin lajin pitkäaikaisille harrastajille. Lentokokeiluun kuuluu välineet ja koulutus. Varaa jalkaan mukavat kengät. Ihan mieletön kokemus, huh!

 

Kiipeilyareena

Boulderointiin erikoistunut kiipeilyhalli REDI:n katutasossa. Kiipeilyreittejä löytyy toistasataa ja vaihtoehtoja on niin ensikertaisille kuin kokeneemmillekin kiipeilijöille. Asiakkaille on käytössä myös kuntosali.

 

CINAMON elokuvateatteri

Suomeen rantautuneesta leffateatterista löytyy Hollywood-elokuvia, taide-elokuvia, kotimaisia elokuvia sekä live-esityksiä ja teatteriesityksiä! Iso iso peukku halvoista hinnoista! Psst. Keskiviikkona 13.2 leffaan pääsee 5 eurolla!

 

Pikseli Arcade

Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto. Virtuaalitodellisuudessa kaikki on mahdollista: kiipeile Everestillä, taistele örkkejä vastaan, kävele pilvenpiirtäjän katolla ja hyppää sieltä lentoon! Tilan voi vuokrata vaikkapa synttäreille tai virkistyspäivälle!

 

Fööni

Yoga Valo

 

 

RUOKAKAUPAT

 

Mr. Fruit

 

Wefood

Ihana vapaaehtoisvoimin toimiva hävikkiruokakauppa, joka myy syömäkelpoisia, muuten hävikkiin päätyviä elintarvikkeita normaalihintoja hiukan edullisemmin. Meillä on tapana ostaa täältä esim mausteita! Tule tekemään löytöjä!

 

Sesonkipuoti

Torilta tuttuja sesonkien mukaan vaihtuvia tuotteita ja pientuottajien herkkuja K1:ssä! Päädystä löytyy pikkuruinen kahvilakin!

 

Mr. Fruit

Raikkaan smoothierivistön tunnistaa jo kaukaa! K1:ssä sijaitseva mainio välipalabaari, josta saa salaatteja, raikkaita smoothieita, mehuja ja kukkia!

 

Sesonkipuoti

 

+ YKSI VIELÄ

 

Urban Green

Aivan ihastuttava kukkakauppa, josta voi mm. ostaa maailman kauneimpia piristyskimppuja 15 eurolla <3

 

 

Urban Green

kuvat: minä & Elisa Lepistö

 

 

Psst. Ystävänpäivänä 14.2 REDI jakaa asiakkailleen sydämenmuotoisia foliopalloja (klo. 7:30-10)! Käy noutamassa oma tai ilahduta ystävääsi! 🙂

 

 

xx Sara

 

6 Comments
 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 20:46h, 11 February Reply

  Moi!
  Ihana kun kirjoitit redistä, surettaa tuo mediaryöppy. Keskiviikkona voisin todellakin suunata elokuviin 5 eurolla, joten kiitti vinkistä 🙂

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  • Sara
   Posted at 21:22h, 11 February Reply

   Ihana kuulla! Ja pakko sano, että mua myös – harmittanut jo alusta asti. Sydäntä raastaa median myllytys Rediä kohtaan. Pieni tuki olisi tarpeen sen herjauksen sijaan. Mulla nousi kunnon vastarintaliike koko aaltoa kohtaan ja siitä yhteistyöidea lähtikin!

   Mä suunnittelin myös leffailtaa keskiviikolle! <3

 • Laura
  Posted at 20:59h, 11 February Reply

  Tuli kyllä semmonen fiilis että viikonloppuna voisi suunnata Rediin, Weekday houkuttaa!!

  • Sara
   Posted at 21:22h, 11 February Reply

   YES, miten kiva! Suuntaa ihmeessä! 🙂 Tuo myymälä on ihan huikea. Ja paitojen painatuspisteestä plussaa!

 • Jenna Karjalainen
  Posted at 09:36h, 13 February Reply

  Kiva kuulla positiivista kommenttia Redistä. Todella harmillista, että itsekin kuullut vain negatiivista kommenttia. Olen jäänyt ihan pimentoon mitä Redssä edes on. Ihanaa, että Redissä on noin paljon uutta tarjontaa. Suurin osa kauppakeskuksista tarjoaa vain samoja kauppoja ja palveluja.

  • Sara
   Posted at 09:06h, 14 February Reply

   My thoughts exactly! Negatiivisesta mainonnasta kärsii eniten juurikin nuo kauppakeskuksen mahtavat yrittäjät ja se on väärin! Musta on ihanaa miten erilaisia ja hyväntuulisia palveluita täältä löytyy – go REDI! 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval