Hernesaaren rannassa

Hernesaaren rantaan avattiin viime viikonloppuna ravintolakompleksi, josta meikäläinen on tällä hetkellä pikkusen innoissaan. Hyvin pitkälti juuri tällaista on Helsingin kesään kaipailtukkin! Jes! Pitkän terassin varrella on tuttujen ravintolaketjujen kioskeja ja baareja. Mielettömän viihtyisä paikka, ainakin näin sunnuntai-iltana kun musiikki oli kohdillaan ja kelikin suosi. Kompleksi on auki aina aamupäivästä myöhäiseen iltaan ja tarjolla on ilmeisesti viikonloppubrunssiakin.

Korkattiin Hernesaaren ranta tosiaan eilen Hero Crewn kesken. Tuhottiin ilta-auringossa läjä sushia ja pari ämpäriä sangriaa. Ihan huikeimpia kesäiltoja so far! 🙂 Veikkaan, että tulen käymään näillä mestoilla kesän aikana vielä monen monta kertaa!

DSC_3372.jpg

DSC_3346.jpg

DSC_3352.jpg

DSC_3361.jpg

DSC_3395.jpg

DSC_3425.jpg

DSC_3342.jpg

DSC_3442.jpg

 

Gotta love these sunny summer nights! <3 Pictures from last night’s gettogether with Hero Crew at Hernesaari beach. Last friday it’s doors opened restaurant complex really impressed me, so cozy! Sangria tasted better than ever, sushi was delicious and the company was over the top. I enjoyed, thanks guys! 🙂

 

T. Sara

3 Comments
 • Helsinkiinhuomenna
  Posted at 13:13h, 29 June

  Heippa! Mitkä ovat helsingin parhaat kirppikset? 🙂

  • saratickle
   Posted at 20:01h, 29 June

   Kaivarin kanuuna ja goodsville! 🙂 Tietty UFFit ja Fidat kantsii koluta! Welcome 🙂

 • Hanna Maria
  Posted at 15:48h, 30 June

  Ihanan näköstä! Oonkin suunnitellut että tonne on mentävä 🙂