Kesän suosikki: helppo jäälatte kauramaidolla 08 June, Jun 2018 - 04:43
*Ambassador-yhteistyö: Segafredo
Täytyy myöntää, etten ole varsinaisesti jääkahvien ylin ystävä. Ainakaan en aikaisemmin ollut. Meikäläisen jääkahvikokemukset rajoittuvat lähinnä överimakeisiin kermasuklaapläjäyksiin ja kitkeriin mustiin kahvijuomiin, joita tuli hörpittyä puoliväkisin Vietnamissa.
Viime viikolla päätin kuitenkin testata jääkahvin valmistusta kotioloissa, kun en millään raaskinut kaataa aamiaiselta ylijääneitä espressoja viemäristä.
Jäinen kauralatte
1 dl espressoa jäähdytettynä
n. 1,5 dl kauramaitoa
kourallinen jäitä
Täytin pitkän lasin jääpaloilla, kaadoin viilentyneen espresson perästä ja lisäsin vielä kauramaidon. Resepti toimii varmasti hyvin myös vahvan kahvin kanssa 🙂
Viileä kahvijuoma oli täydellinen hellepäivään. Kauramaidosta tuli sopivasti makeutta – en kaivannut juomaan edes sokeria!
xx Sara
Saranda
Posted at 07:23h, 08 JuneNiin helpon kuuloinen! Miks oon kuvitellut että jääkahvit on jotenkin hankalempia?? Tästä tulee mun viikonloppukokeilu. <3
Ps. Onpa sulla söpöt pienet jalat! 😀
saratickle
Posted at 08:27h, 08 JuneNo äläpä! Sama täällä! Mä vaan testasin tätä ja toimi yllättävän kivasti! 🙂 hahaha minijalka!!!
aadaa
Posted at 07:38h, 08 JuneOih kiitos simppelistä ohjeesta! testiin menee <3
saratickle
Posted at 08:28h, 08 June<3 jes!
Melissann
Posted at 07:53h, 09 JuneMistä tää lasi on?? Tarvitsen!! 😀
saratickle
Posted at 06:39h, 10 JuneMä oon ostanu Fredrikinkadun Chez Mariuksesta! Näitä samoja kyllä löytyy vähän kaikkialta, mutta sieltä nyt ainakin 🙂