Kiitos kestohymystä

 

Heti alkuun jättimäinen kiitos osallistumisesta ja kaikista niistä mieltä lämmittävistä kommenteista tähän hyväntekeväisyystempaukseen. Miten hyvä mieli näitä kommentteja lukiessa tuleekaan. Ja miten paljon meillä onkaan aihetta kiitollisuuteen, ihan valtavasti!  <3

Tästä keräyksestä pitää tehdä jokavuotinen perinne! Ajatuksenani oli tehdä lahjoitukset ennen joulua, mutta voipi olla, että pidän kommentoinnin auki vielä vuoden loppuun asti! 🙂 Saa kutsua kaikki tutut ja tuntemattomammat listaamaan kiitollisuuden aiheita – kerätään muhkea potti hyvään tarkoitukseen!

Satojen kiitollisuuskommenttien lisäksi mieltä on lämmittänyt tämä eilen laskeutunut lumipeite. Koko kaupunki näyttää siis ihan eriltä! Lumesta inspiroituneena piipahdettiin päivän hämärtyessä Tuomaan markkinoilla glögillä. Voi miten siellä oli tunnelmallista!

 

 

Aikaisemmista jouluista oppineena päätin tänä vuonna olla tekemättä joulua edeltävästä viikosta stressikaaosta. Raivasin ja ennakoin hommia sen verran, että pystyn tämän viikon aikana jo keskittymään sopivasti joulufiilistelyyn. Tilaa on ruokien suunnittelulle, joululahjaostoksille, glögivieraille ja joulumarkkinoille.

Tänään ollaan menossa pakkailemaan kamoja vanhalle toimistolle ja treffataan samalla muuttomiehet. Huomenna on itse muuttopäivä. siitä tuskin tulee kovin rankka, auttavia käsiä on sen verran paljon. En malta odottaa, että saadaan uusi työhuone kuntoon ennen joululomia!

Kaisa soitti juuri, että aikoo viettää tämän päivän Helsingissä. Ei olla nähty aikoihin! Taidetaan pyörähtää joululahjaostoksilla vielä yhdessä, jee! Illalla olen menossa Lumenen järkkäämälle illalliselle Werneriin. Eka kerta tässä ravintolassa! 🙂

 

pictures: Janni Ehari

Samsoe & Samsoe coat

2hand beret

Céline bag

 

xx Sara

 

2 Comments
 • Roosa
  Posted at 13:21h, 18 December Reply

  Oon kiitollinen meidän terveestä vauvasta joka juuri tuossa lattialla naureskelee. Sekä ihanasta miehestäni jonka kanssa puhalletaan yhteenhiileen. Hän on maailman paras isä ja aviomies. Sekä tietenkin myös siitä että meidän perheellä on taloudellisesti asiat hyvin. Ei olla rikkaita mutta jokaisesta asiasta ei tarvitse pihistellä. Ja kaikista mahdollisuuksista mitä elämä on tähän mennessä tuonut.

  • Sara
   Posted at 16:34h, 18 December Reply

   <3 <3

Post A Comment
Your comment will be visible after approval