KOTIJUTTUJA (ja vähän muitakin)

DSC_1564-2.jpg

 

Olen normaalisti se tyyppi, joka vaihtaa järjestystä kotona kerran kuussa ja muuttaa vuoden välein. Sisustus- ja kotiasioissa kaipaan muutosta, ainakin näin olen aina luullut. Täällä tämänhetkisessämme ei ole muuttunut kahteen vuoteen juuri mikään ja jostain syystä se on minulle ihan fine! Vaikka ensiasunnon ostoprojekti on tällä hetkellä päällä ja ikioma koti houkuttaa enemmän kuin koskaan, on todettava, että kyllä minä täällä nykyisessäkin ihan kivasti viihdyn. Toki on niitä aikoja kun 50 neliötä ahdistaa ja sitten vastapainoksi taas aikoja, kun tämä tuntuu parhaalta paikalta maailmassa. Nyt ollaan kallistuttu enemmän jälkimmäisen puoleen. Se oma täydellinen omistusasuntomme löytynee sitten kun on sen aika, kiire ei ole 🙂

Muihin aiheisiin! Tosin liittyy tämäkin kotiin jollain tapaa. Tai ainakin vapaa-aikaan. Ja ehkä sisustukseenkin… Luin nimittäin tänään loppuun Alexan esikoiskirjan, Nuoren naisen opas. Tulin kirjasta ihan hurjan hyvälle tuulelle! Ensinnäkin oppaasta välittyy Alexan pettämätön tyylitaju aina sisustuksesta pukeutumiseen – ehkä visuaalisesti upeimpia kirjoja ikinä. Se on ihanan selkeä, täynnä inspiroivia vinkkejä kuvineen ja kirjoitettu lempeällä maalaisjärjellä. Oli kyse sitten kauneudenhoidosta, ravinnosta, parisuhteesta tai menestymisestä tuli minulle jatkuvasti “totta näin se menee” -elämyksiä. Kirjan sivuja ahmiessani oli mukava huomata kuinka samanlaisia arvoja meiltä löytyi. Erityisesti mieleen on jäänyt Rakkaus -osion kohdat:

“Unohda pienet, ulkoiset asiat ja keskity kokonaisuuteen. Nykypäivänä erityisesti sosiaalisen median ansiosta deittailusta on tullut varsin pinnallista. On helppo olla nirso, kun Tinderissä potentiaalisia kumppaneita voi selata liukuhihnalla. Totuus kuitenkin on, ettei kukaan meistä ole täydellinen, et myöskään sinä. Ei siis kannata olettaa, että kumppanisikaan olisi.”

“Kysyin joskus äidiltäni, miten romanttisen rakkauden ja kiintymyksen erottaa toisistaan, kun intohimo laimenee: Ei niitä erota, pitää vaan päättää, että ton kanssa olen aina, enkä koskaan luovuta”

 

Iso sydän Alexalle. Oon superylpeä, ihan mahtavaa työtä! <3

 

DSC_1647.jpg

DSC_1721-2.jpg

DSC_1608.jpg

DSC_1700-2.jpg

DSC_1589.jpg

DSC_1744-checker.jpg

DSC_1707.jpg

DSC_1595.jpg

 

// Home <3

 

xx Sara

Tags:
, ,
12 Comments
 • NAL
  Posted at 16:17h, 26 September

  mistä toi ihana sohvapöytä on? ja onpa seesteinen koti <3

  • saratickle
   Posted at 04:11h, 27 September

   hihii, kiitti! Sohvapöytä on Zarrosta!

 • S - beauty of life
  Posted at 16:25h, 26 September

  Mistäs tuo ruokapöytä on??

  • saratickle
   Posted at 04:11h, 27 September

   Peroba!

 • Alexa D.
  Posted at 16:56h, 26 September

  Kiitos Sara aivan ihanasta postauksesta! Tuli ihan super hyvä mieli. Sä olet huippu! <3

  • saratickle
   Posted at 04:11h, 27 September

   <3 <3 you are!!

 • Utelias
  Posted at 17:06h, 26 September

  Nyt tulee vähän jännä kysymys, mutta onko tuon sängyn alta vaikea imuroida? 😀 oon miettinyt itse samanlaista sänkyä (lavojen päälle) mutta vähän pelottaa että se kerää vaan pölyä…

  • saratickle
   Posted at 04:10h, 27 September

   vastaus kuuluu: on 😀 No ei tähän loppu peleissä niin paljoa aikaa mene, mutta onhan se nyt lähtökohtaisesti rasittavaa, haha. Ehkä kerran kahdessa/kolmessa kuussa nostetaan lavat siivouksen ajaksi!

 • Tinttinen
  Posted at 04:30h, 27 September

  Ihana Alexa! Musta tuo Alexan äidin kommentti rakkaudesta on niin viisaasti sanottu. Näinhän se on. Jokaisessa suhteessa intohimo laimenee joskus ja on vain tehtävä se päätös, että pysynkö tässä ja teenkö töitä tämän suhteen eteen vai lähdenkö aina intohimon muututtua rakkaudeksi ja kiintymykseksi etsimään jotain uutta ja jännää. Rakkaus ja parisuhde on myös siinä mielessä ihana juttu, että sen rakkauden ja intohimon voi löytää uudelleen. Pitkässä parisuhteessa se hiipuu välillä, mutta kun ei luovuta vaan huonoina aikoina tekee töitä suhteen eteen, se intohimokin löytyy sieltä taas. Kaikkihan on vaan tasapainoilua ja sen oikean balanssin löytämistä siihen suhteeseen. 

  Voin myös samaistua tuohon Tinder-kommenttiin. Itse olen seurannut nuorempien ystävieni Tinder-seikkailuja ihmeissäni. Parikymppiset mimmit on niin nirsoja ja rankkaa monet ihan kivat ja hyvännäköiset tyypit pois kun sillä on kuvassa vääränlaiset aurinkolasit, hampaat ei ole täydelliset hymyillessä tai jotain muuta vikaa löytyy. Sitten valitetaan kun se elämän rakkaus ei löydy. Jos etsii täydellistä miestä, niin ei se silloin löydykään. Rakkaudessa en missään nimessä kannusta tyytymään. Mutta joskus se tyyppi, jolla ei ole just se makein hiustyyli, voi olla oikeasti todella hauska ja sydämellinen ihminen, jonka kanssa saattaisi syttyä vaikka mikä intohimon kipinä jos vaan antaisi sen mahdollisuuden. 🙂

  • saratickle
   Posted at 08:28h, 27 September

   Ah, allekirjoitan joka ikisen lauseen! Kyllä ajattelen, että parisuhteessa sitoutuminen tarkoittaa juurikin päätöstä siitä, että tämä tyyppi on se oikea. Helppoa ei todellakaan ole aina, mutta voidaan luottaa molemmat sata prosenttisesti siihen, että tässä ollaan ja pysytään. Suhde vaatii jatkuvaa ylläpitoa ja joustamista, ja siihen ollaan sitouduttu.

   En tiedä olisinko osannut painaa Likeä nykyiselle miehelleni Tinderissä (sillä olisi ollut todennäköisesti jotain golfkenttäkuvia vaan…), ja pelkkä ajatuskin siitä kauhistuttaa. Meidän onneksemme tavattiin ennen applikaation perustamista!

 • Lii L
  Posted at 19:53h, 27 September

  Asunto on ihanan minimalistinen ja siisti! 🙂

  • saratickle
   Posted at 07:56h, 28 September

   Voi kiitos 🙂