Menovinkki viikonlopulle: Helsinki Coffee Festival

*Kaupallinen yhteistyö: Segafredo

 

Helsinki Coffee Festival on taas täällä! HCF järjestetään tulevana viikonloppuna (13-14.4) tuttuun tapaan Kaapelitehtaalla. Myös minä (klo 10-14) ja Segafredon baristat olemme paikalla! Tapahtumaa varten on loihdittu oma Espresso Stout -kahvidrinkki, jota pääset maistamaan Segafredon pisteellä 🙂

Päätin kokeilla baristamme loihtimaa Espresso Stout -reseptiä hiukan ennakkoon. Tai oikeastaan tuunasin siitä tällaisen “kevyemmän arkiversion”. Tule maistamaan tätä Helsinki Coffee festareille Segafredon osastolle, nam <3

 

 

Pausa Stout

8cl Stout olutta (alkoholitonta)
8cl Segafredo Pausaa
ripaus fariinisokeria
Vaahdotettua kauramaitoa
päälle fariinisokeria

 

Laita jäähdytetty kahvi, fariinisokeri ja Stout margaritalasiin. Sekoita lusikalla. Kaada päälle vaahdotettua kauramaito. Lisää pinnalle ripaus fariinisokeria.

 

 

xx Sara

Tags:
No Comments

Post A Comment
Your comment will be visible after approval