Olohuoneen päivitys

DSC_8242-2.jpg

*Yhteistyö/julisteet saatu Deseniolta

 

Tässä asunnonmetsästyksen keskellä, kun katseet ovat kääntyneet siihen tulevaan (ja toivottavasti pian löytyvään…) unelmakämppään, on nykyinen kotimme jäänyt ihan jalkoihin. Pinterestistä remontti-ideoita pläräillessä tuppaa sisustusvimma nousemaan aika hulluihin lukemiin, ja voihan turhautuminen kun sitä energiaa ei pääse purkamaan juuri mitenkään. Tämänhetkisen vuokrakämppämme sisustusta kun ei tässä vaiheessa ole oikein järkeä päivittää. Parempi vaan odottaa sen oman kodin löytymistä ja katsoa mikä sitten sinne parhaiten istuu.

Eräänä pimeänä marraskuisena iltana menin selailemaan Desenion sivuja inspiraation toivossa. Heiltä kun löytyy kuvia kivasti laitetuista olohuoneista enemmänkin. 

Etusivulla havahduin uusiin julisteisiin ja olin myyty. Upeita luontoaiheisia kuvia ja superkivoja kasvi– sekä tekstitauluja! Kyllähän nyt julisteet sopivat kämppään kuin kämppään?! Vai?

Olohuone sai kevyen päivityksen (kirjoitin ensin “kevyen päivetyksen” :D) kun julisteet vaihtuivat toisiin. Ja muutenkin kiva olla samoille kehyksille useampi kuva: siinä vaiheessa kun näitä on katseltu tarpeeksi voi edelliset taas kaivaa esiin!

 

Huom. alekoodi postauksen lopussa

 

DSC_8171-2.jpg

DSC_8118-2-side.jpg

DSC_8204-3.jpg

DSC_8319-2.jpg

DSC_8286-2.jpg

 

Sain Deseniolta teille joulun kunniaksi alekoodin jaettavaksi!

Koodilla SARATICKLE saat 25% alennusta julisteista ajalla 12.12-14.12.2017 ( *ei koske valikoituja yhteistyöjulisteita eikä kehyksiä).

 

xx Sara

Tags:
,
5 Comments
 • Susanna N.
  Posted at 17:36h, 12 December

  Ihania kuvia! Mistä tuo kaktuksen “kangaspussukka/-ruukku” on? 🙂

  • saratickle
   Posted at 08:23h, 13 December

   Nyt pitää ihan miettiä. Mä taisin ostaa sen Lappeenrannasta yhdestä sisustusliikkeestä! Gallerian ostoskeskuksesta muistaakseni. Oon kyllä törmännyt samoihin pussukoihin muuallakin! Tsekkasin pussin, mutta siinä ei ollut merkkiä :/

 • Oona S.
  Posted at 12:52h, 13 December

  Ihania! Itsekin just tilasin Deseniolta muutaman julisteen ja kehyksen piristämään valkoisia seiniä:)
  Mutta mun huomio kuule nyt kiinnittyi silti tuohon IHANAAN tyynyyn, joka teillä köllöttää sohvalla. Mahdatko muistaa, mistä tuo mustavalkoinen (“raidallinen”, ei rimpsuja;)) on peräisin?
  p.s. Joulukuusi! <3

  • saratickle
   Posted at 19:55h, 13 December

   Jihuu! Hei kyllä, se on H&M Homelta! 🙂 Muistaakseni näin niitä viime visiitilläni, eli varmaan löytyy mallistosta vielä!

   • Oona S.
    Posted at 15:30h, 19 December

    Kiitos, ihana Sara!
    Nettikaupasta ei löytynyt ja meinasin tuskastua, mutta siellä Aleksin H&M:llahan sitä oli. Jee!
    Ostin Perusta upeita värikkäitä tyynyjä ja oon etsinyt siihen rinnalle jotain saman tyylistä, mutta rauhallisemmissa sävyissä. Ah! Kylänykelpaa!
    En tiedä, olenko muuten koskaan aiemmin kommentoinut mitään, mutta reissuhulluna tyyppinä rakastan käydä lukemassa sun matkajuttuja. Myös arki- ja Suomi-jutut osuu, sun asenne ja persoona sen tekevät <3 Huippua, että kirjoitat!