Päivä jona melkein pääsin toimistolle

D8X_2196-4.jpg

 

Terkkuja puistosta! Levitettiin Elisan ja Jossun kanssa vanha päiväpeitto puolivarjoon (tosin varjo hävisi jo tunti sitten), riisuttiin kengät ja avatttiin viime viikkoina vähäiselle käytölle jääneet läppärit. Toimistossamme on niin tuskaisen kuuma (missä hitossa viipyy Verkkokaupasta viikko sitten tilaamani tuuletin?!), että puisto on huomattavasti miellyttävämpi vaihtehto. Vaikka lämmin se on täälläkin.

Päivän ohjelmassa on oikeastaan ollut suunnitella ja ideoida kuvauksia. Niitä osuu tälle viikolle useampia. Samalla olen yrittänyt etsiä viherkasvi-inspiraatiota olohuoneeseen. Tänään olisi tarkoitus tehdä täsmäisku kasvikaupoille – jee!

Päätin joskus alkukesästä, että pyrin tekemän töitä aina huonoilla keleillä. Noh, tällä menetelmällä työpäiviä olisi kahden kuukauden aikana kerääntynyt ehkä kolme 😀 

Vaikken alkukesäistä ohjenuoraani nyt ihan täysin ole noudattanut, niin inspiraationa se on ainakin toiminut. Olen ottanut tänä kesänä super iisisti, ja se on tuntunut aivan ihanalta. Ei turhaa stressiä, ei mitään ylimääräistä. Ja sama näyttää pätevän monella muullakin. Ainakin Instagramin perusteella vaikuttaa, että koko tuttavapiirini on osannut nauttia kesähelteistä täysin rinnoin. Feedi ja tarinat ovat täynnä mökkikuvia, telttailua, lomafiilistelyä, veneilyä, auringonlaskuja, letkeitä arki-iltoja ja festareita – ihan mahtavaa! Uskomaton kesä, ja parasta, että sitä on vielä jäljellä vaikka kuinka! 

Mahtavaa helleviikkoa jengi! Nauttikaa <3

 

D8X_2214.jpg

D8X_2223.jpg

D8X_2215-side.jpg

D8X_2227-2.jpg

 

Samsoe & Samsoe t-shirt

&Other Stories bag

Lindex skirt

Celiné sunnies

Acne Studios sneakers

 

xx Sara

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.