Rakkaus, hedelmällisyys & häähaaveet

 

Istun parhaillaan bussissa matkalla Kotkaan. Minä ja kolme kassillista kuvauskamaa. Tänään pidetään Kaisan kanssa kuvauspäivä ja viikonlopuksi jään vanhempieni luokse Kotkaan. Ohjelmassa on mm. sulkapalloa, avantouintia, brunssitreffit ja musikaali! Innostuttiin Bohemian Rhapsody -elokuvasta niin paljon, että poikaystäväni alkoi välittömästi leffan päätyttyä metsästämään Queen-aiheisia musikaaleja. Kuinka ollakaan, musikaali löytyi Kotkasta! Varattiin samantien liput koko porukalle lauantain näytökseen. Miten kiva mennä! 🙂

Jos joku pohtii että miten ihmeessä otsikko liittyy tähän postaukseen niin kyse on uusimmasta podcast-jaksostamme. Tällä viikolla puhutaan Yksillä podissa rakkaudesta ja kaikesta sen ympärillä. Millaisia rakastujia olemme? Kuinka monta kertaa olemme olleet rakastuneita? Millaisia perhehaaveita meillä on, ja millä aikataululla? Ahdistaako hedelmällisyys? Millaiset häät haluamme? Mikä on kestävän parisuhteen salaisuus?

Kuuntele täällä: Rakkausjakso

 

Pictures: Julia Toivola

 

Gina Tricot coat (old)

Pure Cashmere knit

&Other Stories skirt

Fila sneakers

 

xx Sara

4 Comments
 • Anni
  Posted at 10:29h, 15 March Reply

  Hyvän näköinen asu ja mukavaa Kotka-viikonloppua!

  Mutta höh, olipa pettymys että postaus olikin podcastin mainostamista! 🙁 aina ei ole mahdollisuutta kuunnella pitkiä jaksoja, vaikka niistä pidänkin. Tämä aihe on todella mielenkiintoinen ja olisi ollut hyvä sauma paneutua lukemaan blogeja. Harmi.

  Anni

  • Sara
   Posted at 09:00h, 18 March Reply

   Voi kiitti Anni! 🙂

   Pistä ihmeessä kuunteluun! 30 minuutin jakso taittuu näppärästi vaikka työmatkalla tai ruokakaupassa 🙂

 • Pinja
  Posted at 16:43h, 15 March Reply

  Ihanan keväiset kuvat! Asu iskee myös 🙂

  • Sara
   Posted at 09:01h, 18 March Reply

   Voi kiitos 🙂 Ihana kuulla Pinja!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval