Säilytysjärjestelmät uusiksi

DSC_8752.jpg

*Kaupallinen yhteistyö IKEA

 

Kaapit pursuaa ja lipasot on täyteen ahdettuja. Jopa siivouskomerosta olen napannut siivun omille kamoilleni. Miksi, oi miksi en vaan voisi omistaa Sinkkuelämää elokuvasta sitä Carrien walk-in closetia?!

Projekti nimeltä säilytysjärjestelmät uusiksi käynnistyi viime kuussa. Alkajaisiksi kiikutin neljä ikeakassillista vaatteita kierrätykseen ja seuraavassa vaiheessa alettiin pohtimaan uutta säilytysjärjestelmää vanhan, sanoisinko epäkäytännöllisen tilalle. Luoja, että olin innoissani. Koittaisiko vihdoin se aika kun eteisessä ei vallitsisikaan enää kenkämeri eikä henkarille tarvitsisi ripustaa kolmea jakkua päällekkäin.

Lähtökohtahan oli se, että vanha, hyvin suurilla prosenteilla lapsille tarkoitettu kaappi, jonka kahvat olivat tosiaan noin lantion korkeudella (:D) myytiin joku aika sitten eteenpäin. Eteisessä/olkkarissa oli vallinnut siis jo hetken aikaa (= liian pitkään) hämmentävä pahvilaatikoista koostuva säilytysratkaisu: ei toimiva.

DSC_2425.jpg

DSC_8719.jpg

Kun vaihtoehtoja oli pohdittu ja vertailtu, ja vihdoin alkoi sekä minulla, että miehelläni olemaan selvää millainen ja minkä kokoinen säilytyskokonaisuus kotiimme haluttiin, oli aika suunnata IKEAn suunnittelupalveluun. Kaapissa tulisi olla oma tila päällystakeille ja kengille. Myös tavallisia henkariin ripsutettavia yläosia sekä treenivaatteita pitäisi mahtua. Samoin kaikki lakanat, pyyhkeet ja viimeisenä, muttei vähäisempänä: kosmetiikkaa.

Kerroin Ikean ammattilaiselle omat toiveeni ja päädyttiin ihanan massiiviseen PAX-säilytysjärjestelmään. Suunnitteluohjelman avulla koottiin kaappiin juuri sellaiset säilytystilat kuin toivoin (paljon lokeroita!!)2m leveät ja 2,36m korkeat läpikuultavan valkeat liukuovet somistaisivat kohta eteistä!! Miltä uusi kaappi ja sen sisältö näyttävät, tämän pääsette näkemään pian! 🙂

DSC_8217.jpg

DSC_8746.jpg

 

Pssst. IKEA-kaappiviikot ovat käynnissä NYT!

7.4.-3.5 aikana kaikki liukuovet ?50e. Tuona aikana myös 24 kk rahoitustarjous max 500 euron ostokselle on 29e/kk ja max 1000 euron ostokselle 49 e/kk. 

 

xx Sara

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.