Uutta kotona: ihanat sisustustaulut

DSC_4888.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Desenio

 

Yhteistyö, josta olen aivan hullun innoissani. Pääsin nimittäin valitsemaan suosikkitaulukaupastani Deseniolta muutaman lempparijulisteen kehyksineen meidän kotiin. Valinnanvaikeus! Aivan liian paljon, aivan liian ihania tauluja! Upeita printtejä ja tyylikkäitä graafisia kuvioita. Erityisesti tämä metsätaulu sai minut haukkomaan henkeä. Pala luontoa keskelle olkkaria -yes please!

Tässähän kävi lopulta niin, että viikon päästä tilauksestani päädyin ostamaan vielä kasan uusia tauluja… Ja nyt katselen parhaillaan toimistomme tyhjiä seiniä tuumaillen josko pari taulua sopisi tännekin, hmmmm… 

Olen viime päivien aikana kääntänyt meidän olkkarin ympäri. On kokeiltu erilaisia sisustusvaihtoehtoja ja pähkäilty mitkä taulut sopisivat mihinkin. Sain Desenion inspiraatiosivuilta idean taulupöydästä, ja nyt kun olen pyöritellyt tätä mielessäni en osaa enää päästää siitä irti. Taulupöydällä on niin helppo kierrättää erilaisia tauluja ja sisustuselementtejä. Olkkarin saa hetkessä erinäköiseksi!

 

DSC_4942.jpg

DSC_5042.jpg

DSC_5009-side.jpg

 

Desenio on ruotsalainen, vuonna 2010 perustettu yritys, jonka julisteet ovat varmasti jokaiselle sisustuksesta kiinnostuneille tuttuja. Sivustolta löytyy jatkuvasti täydentyvän, hyvin laajan juliste- ja kehystarjonnan lisäksi myös paljon sisustusinspiraatiota: mm. taulujen yhdistelyvinkkejä ja vinkkejä onnistuneen tauluseinän kokoamiseen!

Desenion yksi parhaita puolia on sen nopea toimitus. Esimerkiksi nämä kaverit löysivät tiensä meidän olkkariin vain kolmessa päivässä!

 

DSC_4949.jpg

DSC_4887.jpg

DSC_5033.jpg

 

Huom! Huikea Desenio-lahjakorttikilpailu (150e) käynnissä mun Instagramin puolella! Siellä jaossa myös alekoodi! Osallistumaan pääset TÄÄLLÄ.

 

xx Sara

Tags:
,
2 Comments
  • taikanen
    Posted at 16:46h, 24 January

    Voi elämä, ku kaikilla on noita. Mulla tulee korvista noi.

  • Tinderikinderi
    Posted at 06:17h, 25 January

    Sorry, mutta jos joki on nähty niin nää on n.ä.h.t.y.