AUTUMN HITLIST + KUTSU

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

Poolokauluksia, mokkaa ja leveitä lahkeita. Mitä muuta ihminen tänä syksynä edes tarvitsee?!?

Valkkasin Lindexin tällä viikolla myymälöihin ilmestyvästä Autumn Hitlist -mallistosta viisi ylivoimaista suosikkiani. Olen kuullut villiä huhua, että nuo mustat trumpettihousut ovat erityisen hyvin istuvaa sorttia ja te ketkä luitte tämän postauksen varmaan ymmärrätte, että tässä on vähän niin kuin venailtu näiden liikkeeseen saapumista! Josko nämä olisivat ne the flare jeansit?!

Korkein peukku nousee minulta siis mustille trumpeteille, mutta mikä näistä viidestä on teidän suosikkinne? 🙂

 

 

Autumn-Hitlist-plagg-20-checker2.jpg

 

 

Toinen asia, josta olen varsin innoissani on Trendin ja Lindexin ostosilta, johon te rakkaat lukijat olette enemmän kuin tervetulleita! Tapahtuma järjestetään täällä Helsingissä Aleksanterinkadun Lindexissä, torstaina 1.10.2015 klo 17-21 ja meikäläinen heiluu myös mestoilla! Tulkaa moikkaamaan! 🙂

Illan aikana kaikki tuotteet -25 % normaalihinnoista. Lisäksi 200 ensimmäistä ostavaa asiakasta saa kaupan päälle ihanan lahjakassin.

Huom! Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti seuraavissa myymälöissä:

 • Lindex Aleksanterinkatu (Aleksanterinkatu 15, Helsinki) – Helsinki, klo 17-21
 • Lindex Kauppakeskus Hansa (Aurakatu 10, Turku) – Turku, klo 17-20
 • Lindex Koskikeskus (Hatanpään valtatie 1, Tampere) – Tampere, klo 17-20

 

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ

Nähdään tapahtumassa! 🙂

 

T. Sara

5 Comments
 • HelsinkiDragonfly
  Posted at 16:12h, 21 September

  Oma värimaailmani tänä syksynä on harmaa, vihreä, beige ja vaaleanpunainen, eli sydämeni lyö numero 4:lle!
  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • saratickle
   Posted at 06:42h, 23 September

   <3 <3

 • Taija123
  Posted at 04:33h, 22 September

  Moii! Ei liity tähän postaukseen, mutta kaipaisin sulta vinkkejä ja kokemuksia liittyen sykemittariin. Mikä malli tuo sun mittari tarkalleen on ja mitkä olet kokenut ko. mallissa hyviksi ja huonoiksi puoliksi? Oletko kokeillut muita merkkejä/malleja? Harkitsen Suunnon Ambit 3 run tai sport mallia, mutta en oikein tiedä kumpaan kallistuisin. Sykemittaria en myöskään koskaan ole käyttänyt, joten onko se sun mielestä ylipäätään tarpeellinen tai kannattava hankinta? Mua arveluttaa myös tuo koko, häiritseekö kun on noin iso? Ja toki mietin myös pinnallisempaa puolta, tahtoisin valkoisen mutta koska kyse on useamman satasen hankinnasta niin mietin “imeekö” valkoinen likaa itseensä ja menee huonoksi ajan mittaan… Eli kauanko sulla on ollut tuo ja onko pinttynyt?
  Ja tämän kirjoitettuani aloin miettiä että samat tiedot löytyy varmasti googlestakin, mutta jotenkin koen sun kokemukset luotettavimmiksi kuin jonkun randomin kommentoijan netin syövereissä, koska olen seurannut sun blogia pitkään. Tästä syystä bloggaajille varmaan esitetään paljon kysymyksiä jotka kysyjä löytäisi paljon nopeammin muualta netistä, mutta jonkinlainen “tuttuuden tunne” bloggaajasta tekee sen että vastaus tuntuu kuin saisi kaverilta tietoa ja jotenkin oikeampaa käyttökokemusta kun vastaus konkretisoituu “tuttuun” henkilöön… Olisin siis todella kiitollinen jos vastailet! 🙂

  • saratickle
   Posted at 06:48h, 23 September

   Multa löytyy itseltäni Suunnon Ambit 3 run ja oon tykännyt kyllä aivan sairaasti siitä. En oo kyllä ehkä paras vastaamaan tähän, sillä on omistanut elämäni aikana vaan kaks mittaria.

   Sykemittari on ehdoton silloin kun juoksuharrastus menee nextille levelille ja halutaan seurata omaa kehitystä. Esim just treenataan puolimaratonille tai kehitetään peruskuntoa. Se on myös hyvä lisä pk ja vk-lenkeillä! Sykemittarista mulla on luonnoksissa juuri postaus tuloillaan, eli stay tuned!

   Valkoinen ei kyllä likaannu mitenkään! Hyvänä pysynyt 🙂

    

   Ps. tiedän tismalleen mitä tarkotat! Kiva kun kysyit! 🙂

   • Taija123
    Posted at 07:46h, 23 September

    Kiitos paljon sulle vastauksesta! 🙂 Jes, jään oottamaan sykemittaripostausta!