InBody: tuomiopäivä

Noniin mulla oli aamulla kasilta InBody kehon koostumusmittaus ja -analyysi. Laite kertoo mm. kehon paino-, lihas- ja rasvadiagnoosin lisäksi lihastas- ja nestetasapainon. Mittauksen jälkeen tulostetaan analyysi, joka käydään huolellisesti läpi yhdessä fysioterapeutin kanssa ja omia tuloksia verrataan analyysissa näkyviin suosituksiin ja keskiarvoihin.

Askartelin tälläsen taulukon, jossa näkyy nyt ne tärkeimmät jutut. Tosta löytyy siis mun omien tuloksien lisäksi sulussa olevat suositukset. Kaikki tulokset, rasvamassaa lukuunottamatta oli kivasti haarukassa! Tosin eipä tuo paljon haittaa jos rasvaa on kehossa suosituksista kilo vähemmän 🙂 Olin ihan hyvillään tosta käsien lihasmassasta, joka oli 17,5% enemmän kun normaalilla mun kokosella ja ikäsellä! Ois ollu kyllä kiva tietää minkä verran kasvua on tapahtunu vaikka tässä puolen vuoden aikana.

Tämän mukaan mun pitäs saada painoa lisää 5,4kg joista rasvaa 2,9kg ja lihasta 2,5kg. Fysioterapeuttikin sano että nää tavotepainot on heitetty melko yläkanttiin. Musta ainaki kuulostaa aika hurjalta 58,6kg

Positiivista oli myös Viskeraalinen rasva-alue (sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa), joka oli mulla 34,1cm2 (suositus alle 100)

Mun koulupäivä oli siinä, kesti 20minuuttia! Syötiin kotona aamiaista ja siivoiltiin vähän

Mä oon täällä joskus puhunukkin että mun vatsa on tosi herkkä ja kiellettyjen ruoka-aineiden lista on loputon. Mun ei tarvi kun syödä pala kurkkua, jossa on kuoret niin vatsa turpoaa nelinkertaseksi. Paprika, sipuli, banaani, tuore ruisleipä on mm ehdoton ei. Juon päivittäin vihreetä teetä ja joka aamu heratiivistettä, joka helpottaa mulla turpoamista. Alpro soya- tuotteita oon myös syöny, ne on myös vatsaystävällisiä!

Activia jugurteista oon kuullu eriäviä mielipiteitä, toiset sanoo että ne toimii ja toiset tuomitsee ne sokeripommeiksi. Noh, mä löysin eilen tälläsen kevytversion, jossa ei ole kun 60kcal purkissa ja päätin ostaa kasan kotiin. Aion kokeilla nyt kuukauden ja katsoa onko näistä mihinkään.

Jos teille heräsi kysymyksiä InBodystä niin vastaan mielelläni 🙂

Onko kuinka moni muuten käyny mittaamassa? Millasia tuloksia on tullu?

Tags:
43 Comments
 • henna21
  Posted at 12:42h, 23 April

  kateeksi käy, ite oon pari cm lyhyempi ja painan yli 13kg enemmän 😐

 • henna21
  Posted at 12:42h, 23 April

  kateeksi käy, ite oon pari cm lyhyempi ja painan yli 13kg enemmän 😐

 • heip
  Posted at 12:43h, 23 April

  voisitko joskus laittaa postaukseen sun saliohjelmaa? Mul oli sama mittaus just eilen 😀 Muuten jees mut vähä ketuttaa rasvaprosentti, oli 25 vaik oon hoikka ja urheilen paljon.

 • sara.tickle
  Posted at 12:53h, 23 April

  henna21, jos se haittaa sua niin sitte liikkumaan :)Oot kuitenkin normaalipainonen!
  heip, eiköhän se saliohjelmakin tänne vielä joku päivä tuu! Tosin mä teen pääosin perusjuttuja siellä. Joitain toiminnallisia liikkeitä on vaan tosi paha käydä kirjottamaan tänne kun ei tunnu löytyvän kuvia liikkeistä mistään. Pitää kai kiikuttaa kamera mukaan salille 😀 Rasvaprosentti on toisilla tosi korkee ja toisilla se vaan on matalampi, naisilla aina korkeempi! Normaali rasva% on siinä 18-28, joten oot vielä hyvissä mitoissa!

 • Mary
  Posted at 13:03h, 23 April

  Missä tällaisia testejä voi tehdä ja mitä maksaa? 🙂 Hain nyt amk-haussa fysioterapiaa opiskelemaan ja jännittää kovin! Haluisin tietää millainen sun pääsykoepäivä oli ja etenkin se liikuntatesti kiinnostaisi. En googlettamisesta huolimatta löytänyt siitä kuin jotain ympäripyöreää 🙂 Niin ja onko teidän luokka muuten kuinka tyttöpainotteinen vai onko yhtä paljon miehiä ja naisia?
  Kuulut nykyään mun suosikkiblogeihin! Tuntuu, että oot ainakin näin blogin välityksellä kehittynyt ja kasvanut ihmisenä 🙂 Sain aluksi susta ehkä hieman ylimielisen kuvan, mutta nyt tunnut pelkästään mahtavalta tyypiltä!

 • sara.tickle
  Posted at 13:08h, 23 April

  MAry, meidän koululla fyssariopiskelijoille on ainakin ilmanen! 🙂 Meidän kuntosalilla on ainakin toi sama laite ja kerta maksaa 15e.Hei tosi kiva kuulla! Mihin kaupunkiin sä hait? Eri paikoissa on ihan erilaiset pääsykokeet, jossain painotetaan liikunnallisia taitoja ja jossain pelkkiä kirjatenttejä. Meillä on luokalla 23oppilasta ja 5 poikaa 🙂 Tosi kiva kuulla että oot tykästyny blogiini, harmillista että sait ylimielisen kuvan minusta… mistähän johtui :/

 • elsae
  Posted at 13:20h, 23 April

  Hei mitä tuo fitness indeksi tarkoittaa? olen monesti käynyt laitteessa ja aina miettinyt tuon merkitystä 🙂

 • A
  Posted at 13:43h, 23 April

  Mulla on samanlaisia ongelmia ton mahan kanssa. Saa olla aina tosi tarkkana, mitä laittaa suuhu.. muute saa kärsii koko päivän turvonneesta ja kipeestä mahasta:/ mäki oon kokeillu kaikkee ja just itekki päätin, et vois kokeilla tota activiaa, olis kiva jos voisit laittaa sit tänne mielipiteitäs siitä:)

 • Marika
  Posted at 14:34h, 23 April

  Mää kävin kans joku aika sitte mittauksessa. Tosi mielenkiintosta tietää miten lihasmassa jakautuu eri puolille kroppaa! Mulle suositeltiin keskivartalon treeniä, ja rasvaprosentti oli 22 niinku arvelinki 😀 Sulla ainaki näyttää olevan asiat hyvässä kondiksessa 🙂

 • Marika
  Posted at 14:37h, 23 April

  Ainiin, jatkoa tohon edelliseen. Tiiätkö mitä noi solunsisäiset -ja ulkoiset nesteet tarkottaa? Onko se sitte vaan veden määrä kehossa 😀

 • MillaS
  Posted at 14:52h, 23 April

  Me kans tehtiin koululla sama juttu, tai mun mielestä meillä kans koko koulun oppilaat tekee tietyillä kursseilla (terv.ala). Pitäis kaivaa se jostain esiin ku siitä on pari vuotta aikaa 🙂 Ja tehdä uus sekä verrata… muistan vaan et oikea käsi oli 200g isompi ku vasen :DD Tosin noi ei aina ihan satavarmoja ole, muistan ku yhdelle meidän luokan uimarille ehdotti, että vois 13kg tipauttaa 😀

 • sannak
  Posted at 14:54h, 23 April

  miten sä KYKENET juomaan tota molkosania??! 😀 paastoilin viime kesänä ja luontaistuotekaupassa tyrkättiin tommonen käteen, mutta se maistu oikeasti niiin pahalta, etten saanu sitä alas, vaikka koitin sekottaa mihin!
  terveellistähän se on ja hyvä että juot, mun oli vaan pakko tulla avautumaan, kun harvasta jutusta jää näin syvä inho :DD laitatko sä sitä ihan vaan veden sekaan vai mihin?

 • millla
  Posted at 15:25h, 23 April

  Mäkin olin joskus viime kesänä tommosessa testissä:) En kyllä muista tuloksia tarkkaan, mutta mullakin oli joku viis kiloa lisää, ei ihan houkuttanut! 😀

 • janni01
  Posted at 15:57h, 23 April

  Mä juon myös tuota heraa, hyi se maistuu pahalle 😀 Pysyisin suna kyllä tossa herassa, Activia taitaa olla pelkkää huijausta, jossain lehdessä luki, että ne joutuu muuttaan niitä mainoksiaan, ku ne on harhaanjohtavia jne 😐

 • Suspe
  Posted at 15:58h, 23 April

  Teen ton noin 3-6 kk välein.. Testistä viä, että naisille ja erityisesti vahnemmille se on tiukka. Paitsi en ite kans koe et tällä hetkellä pitäis saada reilu 6 kg lisää painoo puolet lihaksina ja toiset rasvana.. 😀 Mut se sit vaikuttaa tohon fitness-indeksiin, joka on yksi tulosten selkeimmin tajuttavista numeroista.. Eli 100 on paras 😀 mut inbodysta saa tarkkaa totuuden mukaista faktaa kehostaan, ja siitä on kiva seurata miten harjoittelu on vaikuttanut! 🙂

 • Ninnis
  Posted at 16:22h, 23 April

  Activia on pelkkää huijausta, maalaisjärki on sallittua.

 • NN
  Posted at 16:27h, 23 April

  Ootko aatellu kasvattaa lihasta enemmän? Vai siis käytkö kuntosalilla ihan kunnossa pysyäkses?

 • t||na
  Posted at 16:27h, 23 April

  Ootko miettiny sitä muoviroskan määrää, mikä noista jogurttipurkeista tulee kuukauden aikana? Vastaavia aineksia on maitohappobakteereissa, joita voi ostaa apteekista. Ekompaa on siis syödä litrajoguja, huuhdella ne tölkit kartonkikeräykseen ja käyttää matohappoja tablettien muodossa (:

 • H
  Posted at 16:59h, 23 April

  hei toi testi on ihan paras! 😀 kävin kans muutama viikko takaperin tollases, kisakallion järkkäämässä 🙂 olis hauska vertailla noita kaikkia kohtia :DD
  mulla noi tulokset oli hyvinki paljon samat kun sulla!
  solunsisäne 18.2
  solunulkonen 11.3
  proteiinimassa 7.9
  mineraalit 2.98
  tavotepaino on kans toi 58.6kg 😀
  pitäis jostain repiä se 8 kiloa 😀
  toi yks kommentoija vähän pudotti, sä ylimielinen? oon alusta asti lukenu tätä ja L or L-blogia, mä en ainakaan missään vaiheessa oo huomannu sussa mitään ylimielisyyden merkkejä :DDD päinvastoin!
  ..ja tiina kerää varmasti syksyisin pudonneet puiden lehdetkin, käyttää niitä kuukautissuojina, sekin on niin ekologista!

 • Noora.
  Posted at 17:38h, 23 April

  Tuon inbodyn mukaanhan ihannepaino on aika lähellä painoindeksiä 22, mihin tuo sinunkin tulos suunnilleen pyrkii. Ainakin jos painoindeksi on ennestään alle sen.
  Rasvan määrästä sen verran, että sen riittävä määrä kehossa kyllä on tärkeää. Etenkin naisilla liian pieni rasvaprosentti voi sekoittaa hormonitoimintaa ja mm. epäsäännöllistää kuukautisia ja vaikuttaa mielialaan.
  Varmaan tiesitkin tämän, mutta ajattelin vaan nyt muistuttaa kun lukijoina on paljon nuoria.
  Eli laihduttaessa/elämäntapamuutosta tehdessä ei kannata pyrkiä mahdollisimman vähäisen rasvan saantiin vaan kohtuuteen.

 • Casey
  Posted at 17:46h, 23 April

  Activia saattaa olla huijausta,mut mä syön tätä joka päivä(:D).Siis oikeesti syön,sitä kevyt versiota maustamattomasta:) mulla ainakin on parempi olo, sillä kärsin myös ärsyttävistä turvotuksista. Lisäksi laitan sekaan pellavansiemenrouhetta, joka auttaa myös vatsanturvotukseen ja ainakin mulla toimii tehokkaasti!

 • Ellemi
  Posted at 17:52h, 23 April

  Hei Sara,
  Olen itsekin todella herkkävatsainen ja joudun välttelemään samoja ruoka-aineitä joita listasit itsekin. Herkkävatsaisten kannattaa vältellä keinotekoisestimakeutettuja tuotteita, joita monet jugurtit nimenomaan ovat, koska ne keinotekoiset makeutusaineet saa vatsan vain huonompaan kuntoon. Kannaattaa kokeilla maustamattomia jugurtteja ja maustaa ne itse marjoilla ja hedelmillä jne. Lisäksi todella pahasta vatsalle on (varsinkin jugurtteihin usein lisätyt) keinotekoiset ravintokuidut. Niitä kannattaa vältellä niin huomaa suuren eron. Muutenkin noi light-jugurtit on pelkkää lisäainetta vaan etten sellasta ravinnoksi kutsuisi. Kannattaa kokeilla maustamattomia (luomu) jugurtteja, viilejä ja rahkoja jonkun aikaa niin sit näkee sopiiks sun vatsalle myös.:)

 • tiiiiiiia
  Posted at 18:50h, 23 April

  waaau tosi hyvä toi kehonkoostumus 😀 ja sitteku on varaa vielä “huonontuakki” nii kyl mullekki kelpais 🙂 toisaalt itel kanssa tosi hyvä tän saman testin mukaan, mutta ei ihan noin hyvä ku sulla. Esimerkiks rasvaa oli pikkusen enemmä, 22% ja toi vyötärö-lantio suhde oli kans isompi, mutta mulla nyt onki aika törkeeniso perse. Lihasmassa oli kanssa vähän enemmän, muistaakseni 46% tai jotain 😀 olin tos testissä kyllä pari kk sit että saattaa heittää vielä tähän nykyseen tilanteesee nähden.

 • emmi
  Posted at 19:10h, 23 April

  haluisin niin kuollakseni tohon mittaukseen 😀

 • maaya
  Posted at 19:12h, 23 April

  Kannattaa kokeilla juoda Gefilus max -‘tehojuomia’!
  Mulla on vähä samaa vaivaa vatsan kanssa ja tuollasen ku juo joka aamu niin johan rauhottaa 🙂

 • jpeipej
  Posted at 19:16h, 23 April

  Tuon tyyliset turvotus tms. ongelmat on hyvinvointiyhteiskunnan sairauksia, ei herkkyyttä. Nämä erilaiset ‘terveysvalmisteet’ yleensä vaan ruokkivat tätä suuntausta, nuorten naisten ongelma monissa maissa.

 • mousiu
  Posted at 19:36h, 23 April

  Mä oon juonu koko pienen ikäni molkosania ja veteen laitettuna se on ihana janojuoma! 🙂

 • sara.tickle
  Posted at 20:20h, 23 April

  elsae, nyt täytyy sanoa et en oo varma mistä se tulee, mutta siinä paras lukema on ainaki 100. Tietääkö kukaan?
  A, äh mä tiedän, se on tosi inhottavaa. Mä lupaan pistää huomasinko mitään eroa!
  Marika, mä oon iha samaa mieltä, oli kyllä kiva saada mustaa valkosella omasta tilanteesta. Mäki kai tarvisin sitä keskivartalon treeniä kun sinne niitä lihaksia kaivattiin 🙂 Joo nesteitä tarkotetaan. Fyssari sano mulle että esim kehonrakentajat yrittää saada ton solun ulkosen nesteen eri menetelmillä mahd pieneksi, jolloin ‘lihakset tulee paremmin näkyviin’
  MillaS, haha aijaa 😀 no mä sain ainaki tarkat ohjeet että pitää mitata aamulla ja niin että on käyny pissalla 30min ennen ja ei saa syödä/juoda edellisen päivän klo21 jälkeen mitään ja alkoholista pitää olla 24h ja treenistä 12h, ja tiettynä aikana kuukautiskierrosta! Näin saa luotettavan tuloksen
  sannak, haha mä unohdin pistää tohon että se on iha saamarin pahaa 😀 ainakin aluksi! kyllä siihen on tottunu. Onhan sitä sitte jauheenakin mutta maksaa 3x enemmän, ja eihän nyt köyhällä opiskelijalla sellasee oo varaa haha
  milla, aijaa! no joo kato voi sitte jatkossa vetää sipsiä ihan rauhassa, sanoo vaan että pitää saada 3kg rasvaa lisää
  janni01, joo pahaa on kyllä mutta toimii! No mä oon ajatellu samoin sen 3vuotta mutta päätin nyt kokeilla, eipä siitä haittaakaan voi olla 🙂
  Suspe, hehe joo en mäkään meinannu käydä lihottamaan, mutta oli kiva saada selville nyt tää 🙂 Sitte just jonku 4kk päästä uusiks!
  Ninnis, noo siitä tuskin mitään haittaakaan oo, maksaa samanverran ku normaalit jugurtit niin miksikäs ei
  NN, no suoraan sanottuna mä en oikeen tiedä mitä mä haluaisin tehdä. Käsiä ja selkää olis kiva saada lihaksikkaammiksi ja vatsalihaksia näkyviin
  t||na, usko tai älä, noi jugurttipurkit ei oo se pahin ongelma meidän jätteissä. Mutta normaalisti meillä on kyllä litran jugurtteja ollu 🙂 näitä activioja kun ei ole niin isoissa purkeissa
  H, aijaa, voi kisakalliossa, ikävä sitä paikkaa!:) Joo samanlaisia oli mullakin, sisänen neste 19,7 ja proteiinimassa 8,5. Muuten tismalleen samat noi 🙂 haha vaikka ei saiskaa nauraa ni silti mä nauran 😀
  Noora, näinhän se menee 🙂 Helposti jätetään rasva pois laihduttaessa, mikä on väärin! Pahinta on jättää leivän päältä kasvisrasva levitteet pois. Ihminen tarvii sitä rasvaa kuitenkin joka päivä
  Casey, haha:D hei mä en oo nyt ihan perehtyny noihin makuvaihtoehtoihin mutta mieluiten söisin maustamatonta! Pellavansiemenet on täälläki käytössä, ja puuron seassaki menee ihan hyvin. Ootko kokeillu kuivattua soijarouhetta, se on kanssa loistotuote 🙂
  Ellemi, sä oot niin oikeessa! light tuotteita pitäisi välttää oikeestaan kaikkia. Lisäaineet on varmasti osasyynä tähän, oonki yrittäny niitä vähentää. Jugurttia en oikeestaan normaalisti paljoa syö, paitsi just luonnonjugurttia. Helposti tulee vaan ostettua sitä vähäkalorisinta, joka taas ei oole vatsalle se paras vaihtoehto
  tiiiiia, hehe kiitos vaan 🙂 joo nyt ei kannata alkaa puhumaan mistään isosta perästä, meikä kuitenkin palkittiin lukiossa isoimmasta takapuolesta että terve 😀 mutta kannattaa käydä uusimassa, etenki jos oot innostunu liikkumaa vielä enemmän 😉
  emmi, hehe sun on sitte mentävä!
  maaya, aaah se oli se toinen mitä oonki miettiny! No mä kokeilen activiakuurin jälkeen sitte sitä, kiitti vinkistä!:)
  jpeij, noo mulla on laktoosi-intorelanssi ärtyneellä paksusuolella että kyyyyllä mä tän sairaudeksi laskisin 🙂
  mousiu, no mä oon kyllä sitä mieltä myös että ei tää nyt enää ees niin pahaa ole! Mullaki menee veden seassa 🙂

 • Emmi
  Posted at 20:53h, 23 April

  Siis what, mä oisin voinu vannoa, että sullon paremmat noi arvot kun mulla kun näytät niin hoikalle jne., mutta kun vasta kävin samassa inbody-mittauksessa sain lihasmassaksi 44.6 kg ja rasvamassaksi 9.6kg (16.8%). Pituus 162 cm ja paino 57.4 kg, BMI 21.9. Fitness-indeksi oli 82 eikä tarvi muutttaa mitään painon suhteen ylös tai alas. Siis olenpa aidosti yllättynyt, mä oon kuitenkin jo 28 vee ja liikun joku 5-6 h vko.

 • Lis - fffeliz.blogspot.com
  Posted at 21:03h, 23 April

  Hei olis tosi kiva jos laittaisit jotain ‘Activia-tuloksia’ sit kun oot testannu syödä noita jugurtteja tarpeeksi kauan 🙂 Oon nimittäin aina miettiny et toimiiko noi vai ei 😀 (Enkä oo jostain syystä viittinyt kokeilla?)

 • Sansu86
  Posted at 21:07h, 23 April

  vau, huiput tulokset sulla! en vaan tajua, että miten sä näytät niin hoikalta ja huippukuntoiselta ja mä en, vaikka aikalailla samankokoisia ollaan (tosin mä 2cm lyhempi ja kolmisen kiloo hoikempi)! 😀 tasan ei käy nallekarkit, pitää varmaan mun ottaa sun treeniohjelmasta etenki salipuolen osalta mallia jos mielin yhtä timmiin ulkomuotoon. 🙂

 • Anna N Foolin
  Posted at 23:28h, 23 April

  Vaikuttaa kiinnostavalta mittaukselta.
  Täytyy sanoa että mulle Activiat ovat olleet lähes pelastus: mun vatsa oli pahassa kunnossa lääkkeiden jäljiltä ja Activiat pisti sen kuntoon ja balanssiin. Mä syön vadelma-karhuvattu Activian kerran päivässä näkkileivän kanssa. Se on mun ilta-pala ja siihen taidan nyt siirtyä 🙂

 • pohjoistuuli
  Posted at 09:18h, 24 April

  Mulla on ainakin tuo activia toiminut massun turvotukseen. Tiedä sitten onko placebo-vaikutusta vai mitä, mutta mieluummin niin kun masu kerta toimii vähäsen paremmin:) Suosin ite tuota maustamatonta activiaa, johon heitän vähän pellavansiemeniä ja pellavansiemenrouhetta joukkoon. Ei turhia sokereita tai aspartaamihumalaa 😀
  Vihreä tee alkoi kuullostamaan houkuttelevalta vaihtoehdolta myös massun lepyttelemiseksi. Onko sulla jotain suosikkia niistä ruohikkoteepussukoista?
  Ja vielä yksi juttu.. Luin kauan sitä sun ja Jannin yhteistä blogia ja meinasi tulla suru puseroon, kun laitoitte sen telakalle lepäilemään:/ Mutta kuinkas sitten kävikään. Mahtipelastus löytyi ihan nurkan takaa, kun aloitit oman blogisi kirjoittamisen. Ihan mahtavan positiivinen asenne ja kirjoitustyyli! Rennolla otteella kirjoitettua tekstiä ja huippuja tilannekuvia. Tää blogi voisi olla joku Suomen virallinen energian tankkauspiste ja piristysruiske! Ihanan aurinkoista kevättä ja tsemiä vipoihin tentteihin 🙂

 • pp
  Posted at 09:25h, 24 April

  Activia -jogurteista kokemuksia. Söin niitä varmaan parikin kuukautta, mutta en huomannut mitään muutoksia vatsan toiminnassa. Kärsin myös turvotuksesta tiettyjen ruoka-aineiden kohdalla. Mutta hyviähän ne kyllä oli, sen takia niitä varmaan niin pitkään söinkin! 🙂

 • Kettu
  Posted at 11:46h, 24 April

  Mullakin vatsa turpoaa aina ihan hillittömästi enkä ihan tiedä mitä sille pitäis tehdä. Odottelen innolla sun Activia-testin tuloksia!

 • Susumiya
  Posted at 18:21h, 24 April

  Solunulkoinen neste tarkoittaa elimistön nestettä, joka ei ole soluissa, esimerkiksi veriplasma (‘veren vesi’) ja kudosneste eli soluvälineste. Solunsisäinen neste on myöskin ihan nimensä mukaisesti vettä, joka on solujen sisällä..kaikkien solujen soluneste :)(Pääsenpä vähän leuhkimaan tiedoillani, vaikka voihan nuo nimestäkin päätellä >:DD)
  Itse olen kokeillut sekä activiaa että maitohappobakteeri kapseleita ja minulla molemmat ovat auttaneet 🙂 Jotenkin kyllä kallistun nuihin kapseleihin päin ja niitä tulee yleensä otettua, kun on vaivaa vatsan kanssa. Kyllä itse ainakin mieltää nuo kapselit jotenkin tujummaksi ja ‘oikeaksi’ tavaraksi :> Mutta kannattaa sitä activiaakin kokeilla, ei se mielestäni ihan täyttä humpuukia ole 🙂

 • -mariela
  Posted at 20:11h, 24 April

  ‘noo mulla on laktoosi-intorelanssi ärtyneellä paksusuolella että kyyyyllä mä tän sairaudeksi laskisin’ Tuota tuota.. laktoosi-intoleranssi ei ole sairaus vaan ihmisen luonnollinen tila. Se että kestää maitoa on mutaatio ja suurin osa maapallon väestöstähän ei käytä maitoa. Et kyllä se ois ‘luonnollisinta’ olla juomatta sitä maitoa vaikka hyvää onkin :)Ja tuon ärtyneen paksusuolenki saa useimmiten hoidettua oikealla ruokavaliolla. terv. toinen laktoosi-intorelantikko ja Colon Irritabile 🙂 Sulla on huippu blogi ja sun kroppas ja liikunta on jotain tosi ihailtavaa!

 • Czokled
  Posted at 21:22h, 24 April

  You are my favirit blogger!! kiss kiss from Poland!
  You are the best!
  And I love your blond hair 😀

 • mariina
  Posted at 21:00h, 25 April

  Itse olen myös erittäin helposti turpoavan (:D) vatsan omistaja, ja toi activia on oikeasti, ainakin minulle, niin iso helpotus! Olen syönyt noin kuukauden verran eikä ole turvottanut kertaakaan. Minulle siis ainakin aivan paras!:)
  Ja light versio aina kaapissa. Ei ehkä terveellisin, mutta vähäkalorisia kun pakko saada aina..
  Kannattaa kokeilla!

 • MyyräI
  Posted at 16:33h, 24 May

  Kävin tänään Inbody-analyysissä ja tulin tsekkaamaan ootko paljon paremmassa kunnossa kun meikäläinen 😉 Ihme kyllä, aika samanlaiset arvot, sulla vähän paremmat kyllä (siis lihaksen ja rasvan osalta). Sitä piti vaan kommentoida, että toi fitness-indeksi tarkotti rasvan ja lihaksen suhdetta. Mitä enemmän lihasta ja mitä vähemmän rasvaa, sitä suurempi luku. En sit tiiä onks toi vähän huonoa esimerkkiä kun kerran sitä rasvaakin tarvitaan (kuulemma mullekin 1,5 kg lisää..).
  Ja..Kiitos mahtavasta blogista 🙂

 • jeppu
  Posted at 16:40h, 25 June

  hei kuule mikä sun rasvaprosentti oli?

 • GHtLnwyweSsp
  Posted at 10:04h, 08 January

  Great article but it didn’t have eveyrtnhig-I didn’t find the kitchen sink!

 • iEjCJTvQiehlqDTXoCR
  Posted at 19:52h, 08 January

  El4SHQ <a href=’http://uhcsdmingukw.com/’>uhcsdmingukw</a>