Kesäloman kirjavalinnat Top 5 + ilmaiskoodi

D8X_1709-2.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

 

Sopivan ruuhkainen pikkukuja ja auringon paahteelta piilossa oleva terassi. Iltapäiväkahvi, croisantti ja korvissa Maria Veitola.

Poikaystävä meni parturiin, minä suuntasin kahville. Tyypillisesti uppoutuisin yksinäisinä kahvihetkinä puhelimeeni tai sanomalehteen. Selaisin somea, lukisin uutisia tai kävisin läpi meilejä. Tällä kertaa avasin BookBeatin ja nostin katseeni.

Seurasin Rooman kaduilla häärääviä ihmisiä, hörpin särmikästä italialaispaahtoa ja kuuntelin Maria Veitolan kolumneja. 

Kuuntelen äänikirjoja vähän kaikkialla: matkustaessani, lenkkeillessäni ja ikkunoita pestessäni. Kesäisin äänikirjojen kulutus nousee aina ihan uusiin mittoihin. Karkaan äänikirjan kanssa kävelylle tai puistoon. 20 minuuttiakin riittää. Siinä ajassa saa jo ajatukset muualle ja happea koneeseen.

 

D8X_1729-2-side.jpg

D8X_1703.jpg

 

Kuuntelulistalla juuri nyt:

 

Veitola, Maria Veitola – Sanotaan nyt vaikka näin, että kesän hypetetyin kirja, on kaikki kehunsa ansainnut. Ja enemmänkin. Maria Veitolan avoimia ja rehellisiä tekstejä voisi kuunnella loputtomiin. Kolumneihin pohjautuvassa elämänkerrassa käydään läpi mm. lapsuus- ja aikuisiän menetyksiä, nuoruusiän syömishäiriötä, äitiyden haasteita ja uran etenemistä. Takuuvarma samaistumiskokemus ainakin jollain sivulla!

The Girl with the Lower Back Tattoo, Amy Schumer (english) – Menestyneen koomikon ja näyttelijän hulvattoman hauska kirja, jossa hän jakaa tarinoita perheestä, seurustelukumppaneista, seksistä ja urasta. Vuoden 2016 parhaaksi äänikirjaksi valittu teos liikuttaa ja saa räkättämään kovaan ääneen keskellä raitiovaunua. Sinua on varoitettu.

Ruskeat Tytöt, Koko Hubara (e-kirja) – Törmäsin lentokentän kirjakaupan hyllyllä post-it lappuun, joka oli liimattu tämän kirjan alle. Lapussa luki näin: “jos luet tänä vuonna vain yhden kirjan, lue tämä -Henkilökunta”. Ruskeat Tytöt -esseekokoelma perustuu samannimiseen blogiin. Se käsittelee identiteettiä, kauneutta, hiphopia ja vanhemmuutta sukupuolen, etnisyyden ja luokan risteymästä käsin.

Idiootit ympärilläni, Thomas Erikson – Top-listojen kärkipäätä pitävä kirja ymmärryksestä ja vuorovaikutuksesta. Kirjailija avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi erilaisia sosiaalisia tyyppejä ja opastaa miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle. Mikä parasta: kirja lupaa, että sen kannesta kanteen päästyäsi idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti.

Eleanorille kuuluu ihan hyvää, Gail Honeyman – Humoristinen ja liikuttava kirja yksinäisyydestä. Eleanor elää yksinään jämptisti organisoitua elämää. Hän käyttää samoja vaatteita, syö saman lounaan ja kärsii heikoista sosiaalisista taidoista. Kunnes eräänä päivänä yksi ystävällinen teko työtoverilta alkaa murtamaan muuria Eleanorin ympäriltä. 

 

D8X_1818-2.jpg

D8X_1719.jpg

 

BookBeat -äänikirjapalvelu pähkinänkuoressa

 

Kuukausihinta 16,90e.

Kattava valikoima sekä e-kirjoja, että äänikirjoja – palveluun päivitetään uutuuksia jatkuvasti.

Kirjoja voi ladata offline-tilaan, jolloin kuuntelu onnistuu näppärästi esim ulkomailla ja lentokoneessa.

Perhetili-palvelun avulla käyttäjätiliin voi lisätä käyttäjiä 4,90e/kk per käyttäjä (max 5 käyttäjää). Lue lisää täältä.

 

D8X_1820-side.jpg

D8X_1687.jpg

kuvat: Juuso Kukkonen

 

ILMAISKOODI:

Koodilla tickleyourfancy pääset tästä linkistä kokeilemaan BookBeatia 1kk ajan maksutta (normaalisti kokeilujakso 2 vk). Kuukauden kokeilun jälkeen kuukausimaksu on kaikille sama 16,90e/kk, mutta mikäli et halua jatkaa, on tilaus helppo irtisanoa.

Huom! Kokeilujakso on voimassa 31.10 (aloituspäivä) ja se koskee vain uusia käyttäjiä.

 

 

xx Sara

12 Comments
 • Sarppa
  Posted at 08:23h, 13 July

  Moikka! Maria Veitola ja Idiootit ympärillä luettu. Oon vahvasti vihreä tyyppi ja huomaan reagoivani juuri niin kuin kirjassa esitetään. Mitä väriä itse heijastat?

  • saratickle
   Posted at 20:07h, 15 July

   Idiootit Ympärillä -kirjaa en ole vielä ehtinyt aloittaa! Väri selvinee varmasti pian ja voisi olla kiinnostava postausaihekin!

 • Vilmasi
  Posted at 08:56h, 13 July

  Ei liity postaukseen, mutta mistä on tuo sun ihana valkoinen paitasi? Toi näyttää ihan täydelliseltä off shoulder -paidalta, jollaista oon etsinyt. Kiitos kivasta blogista, sun juttuja on aina mukavaa lueskella <3

  • saratickle
   Posted at 20:18h, 15 July

   Hitsi, mä ostin tän Vietnamista yhdestä pienestä putiikista! Ollut kyllä kovassa käytössä! 🙂

 • Eeta
  Posted at 10:47h, 13 July

  Heippa! Tämä kommentti ei liity kyseiseen postaukseen, mutta olemme ihailleet hakolan sohvaa ja hankkimassa mahdollisesti sellaisen. Puhuit aiemmin, että kysyt alekoodia, onko semmonen irronnut? 😀 En löytänyt alekoodia mistään

  • saratickle
   Posted at 20:19h, 15 July

   Oi jee, Hakolan sohvat on aivan ihania. Lazyn omistajana voin ainakin kyseistä mallia suositella isosti 🙂 Alekoodia en ikävä kyllä sohviin ole saanut.

 • katisus
  Posted at 13:30h, 14 July

  Tuhat kiitosta ja iso hymy päälle tästä! Oon hetken miettinyt jo BookBeatin lataamista, mutta 2 vkon kokeilujakso tuntuu kauhian lyhyeltä, kuukaudessa ehkä kerkeänkin jo kuunnella jotain ja perustaa mielipiteeni. Äänikirjat on vielä vieraita, ja pelkään, etten osaa keskittyä kuuntelemaan, joten nyt on hyvä tsänssi opetella. Oon vielä muutaman viikon jumissa paikassa, jossa mulla ei juuri tekemistä ole, joten tää on älyttömän hyvä lisä tän hetken arkeeni 🙂 Kiitti!

  http://www.lily.fi/blogit/hyggelig

  • saratickle
   Posted at 20:20h, 15 July

   Hei ihan mahtavaa! Kuukaudessa ehtii kuunnella jo monta – etenkin lomalla 🙂 Ihania kuunteluhetkiä!

 • Alana
  Posted at 08:20h, 15 July

  Luen blogia puhelimella ja tää tavuttaa otsikon ?kesäloman kirjava-linnat? nii luin about 100 kertaa ton ja mietin että niiin mitkä kirjavat linnat???!! :?-D

  • saratickle
   Posted at 20:21h, 15 July

   :DDD haha eikä!!

 • learning to shop smart
  Posted at 17:33h, 15 July

  Bookbeat on tosi kätevä matkalla.

  Mitkä noi sun sandaalit on? Omat hyvät sandaalit alkaa hajoilla ja yritän löytää uudet.

  • saratickle
   Posted at 20:21h, 15 July

   Samaa mieltä! Sandaalit on Vagabondilta. Ihan huikeen hyvä malli!