Kesän suosikkituotteet

Lumenelta saapui viime viikolla paketti, jonka sisältö oli varsin mieluisa. Tässä paketista löytyneitä ja testissä olleita suosikkejani!

Blueberry Curl Mascarasta (waterproof) tuli lemppari heti ensi kokeilulla. Kyseessä on valehtelematta paras ripsari mitä mulla on koskaan ollut. Toimii jotenkin erityisen hyvin mun ripsillä! Älkää ikinä lopettako tän valmistusta!

Lumenen karkkivärisistä geelilakoista ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä! Geelilakat ovat syrjäyttäneet normaalit kynsilakat ainakin tässä huushollissa. Lopputulos on kauniimpi ja lakka pysyy kynsillä pidempään!

Bright Touch puhdistusvaahto ja kasvovesi ovat kunnon raikkaita kesätuotteita!

Berry Freshin vartaloemulsiot (kiinteyttävä ja kosteuttava) tuoksuvat just niin hyviltä miltä näyttävätkin 🙂 Plus hei sopivat ihan täydellisesti meidän uuteen vessaan 😉

 

*Tuotteet saatu Lumenelta

Translation: My favorite beauty products for summer from Lumene. 

T.Sara

10 Comments
 • millis
  Posted at 11:45h, 08 June

  Itelläni on tuo sama ripsari ollut jonkun aikaa käytössä varsinkin alaripsissä, joista väri alkaa liukumaan alaluomille muuten päivän mittaan. Ainoa miinus tuossa on se, etten saa sitä millään, en edes vedenkestävän meikin poistoaineellani, irtoamaan ripsistäni! Mitä ainetta sä käytät tuon poistoon? 🙂

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 09:44h, 11 June

   Joo, alaripsillä bueno! Mulla on Lumenen vedenkestävää meikin poistoainetta. Huomasin saman, ei oo mikään pyyhkäsy ja valmis, mutta siks musta tää on oikeesti tosi hyvä vedenkestäväksi, voi luottaa, että pysyy vaikka oikeesti kastuisikin! Kantsii sulkea ripset vanulapun sisään ja painaa hetken.
   Plussana se, ettei tätä tosiaanka tarvi käyttää paljoa, eli ripsaria ei oo niin hirveesti irrotettavana!

 • Audrey
  Posted at 13:12h, 08 June

  Lumenen vedenkestävä ripsari on myös mun lemppari! Pysyy todella hyvin ja lähtee ripsistä esim. Lumenen vedenkestävän meikin poistoaineella, tai L´Oréalin tai Maybellinen vedenkestävän meikin putsareilla. Vedenkestävän ripsarin poistaminen vaatii tosin hieman kärsivällisyyttä, eli kannattaa painaa putsariin kastettua vanulappua ensin hetken aikaa ripsien päällä, niin väri irtoaa paremmin.

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 09:45h, 11 June

   Jes! Just selitinkin tohon edelliseen kommenttiin saman, mutta tää sun versio sai sen kuulostamaan paljo järkevämmältä 😀 Mutta tätä mä siis tarkotin!

 • Laura
  Posted at 14:43h, 08 June

  Itselläni oli kyseinen ripsiväri käytössä pari vuotta putkeen. Hyvää siinä oli se, että kestää käytössä kauon eikä kuivu. Sitä on kuitenkin vaikea saada ripsistä pois. Viime aikoina olen käyttänyt ripsiväriä joka päivä ja huomasin että ripset alkoivat kärsimään tästä. Vaihdoin Maybellinen vedenpitävään falsies ripsariin ja on kyllä todella paljon parempi kuin Lumenen ripsiväri! Ripset näyttävät pidemmältä ja on helpompi saada ripsistä irti. Ripsarit jotka eivät ole vedenpitäviä pysyvät paikallaan niin huonosti että niitä en pysty käyttämään ollenkaan

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 09:47h, 11 June

   Okei! Pitää pistää toi toinen muistiin! Mä oon myös siirtyny vedenkestäviin, voi luottaa ettei oo poskilla vaikka kesäsade yllättäisikin. Tosi se sade nyt ei oo mikään yllätys enää näissä keleissä 😀

 • Lotta
  Posted at 19:57h, 08 June

  Tuntuu, että moni bloggaaja postaa yhä useammin näitä “kattokaa mitä sain” – postauksia ja mainostaa tavaraa, jota on itse ilmaiseksi saanut.. Tuntuu jotenkin teennäiseltä. Enkä halua kommentillani sinua loukata tai muitakaan. Jokainen tavallaan.

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 09:54h, 11 June

   Ymmärrän sun pointin! Fakta on se, että bloggaajat saavat etenkin kosmetiikkaa paljon. Olisi täysin typerää lähteä ostamaan erikseen meikkejä, koska niitä on eri merkeiltä kotona vinot pinot.
   Mä oon tehny sen selväksi, että näytän täällä tuotteita, joita käytän päivittäin. Ei siis “katsokaa mitä sain, vähänkö siistiä” meiningillä, vaan “nämä olen todennu hyviksi, tässä teillekin vinkki”. Tämmösiä tuotepostauksia tulee multa myös melko harvoin. Haluan olla varma siitä, että ne mitä blogissa näytän, ovat hyviä.
   Kotimaisena brändinä ja Suomessa valmistettujen huipputuotteiden ansiosta Lumene on mun suosikkeja. On paljon semmosia meikkejä, joista en pidä, tai jotka mun mielestä ei oo kovin hyviä. Niistä en kirjoitakkaan. Mistään ei ole ikinä pakko kirjoittaa, eli en mainosta täällä koskaan mitään sellaista, mitä en halua.
   Varmasti monia ärsyttää tuotepostaukset, mutta ne voi ainakin mun blogin kohdalla, ne kannattaa ajatella niin, että nämä ovat vinkkejäni teille. Ihan kuten asuinspiraatio tai salitreenipostaukset. Tuotteita, jotka olen testannut toimiviksi!

 • Elisa
  Posted at 11:34h, 10 June

  oi, lumenen monet tuotteet on ihania, ja viel kotimaista kosmetiikkaa 🙂 kiitti vinkeistä! 🙂

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 09:55h, 11 June

   Juuri tän takia mä nostankin Lumenelle peukkua! 🙂