KUNTOSALIVIDEO 1

Noniiiiiin, tiistai käyntiin salitreenillä! Tässä ekassa videossa vastailen teidän kuntosaliaiheisiin kysymyksiin 🙂

Ps. hahahaha kiva ilme 😀 Ton näkönen mä aina oon tossa laitteessa!

T.Sara

Tags:
,
20 Comments
 • annapiu
  Posted at 08:29h, 11 October

  Nämä on joka kerta yhtä ihania nää videot!! Pitäis vaan löytää se oma tsemppi siihen liikuntaan, tällä hetkellä syksy, koulu ja työ painaa sen verran päälle, että ei meinaa mitään jaksaa.. 🙁

 • annapiu
  Posted at 08:29h, 11 October

  Nämä on joka kerta yhtä ihania nää videot!! Pitäis vaan löytää se oma tsemppi siihen liikuntaan, tällä hetkellä syksy, koulu ja työ painaa sen verran päälle, että ei meinaa mitään jaksaa.. 🙁

 • beibb
  Posted at 10:24h, 11 October

  huomaa et oot vähän hermostunu, mutta ihan kiva video 🙂 et oo ite varmaa hirveesti ehtiny salilla käymään viime aikoina?

 • Anonyymi
  Posted at 14:04h, 11 October

  beibb ‘et oo ite varmaa hirveesti ehtiny salilla käymään’! mitä ihmettä sara just timmi niii meehä sinä vaa kurkkaa peilii!!!! Taidat vissii vähä olla kateellinen .. hahaa !

 • jefy
  Posted at 14:38h, 11 October

  sara! tiedätkö hyviä kuvablogeja? jos niin laitatko linkkiä tähän 🙂

 • tofupallero
  Posted at 15:07h, 11 October

  joko oot arponu nelly kisan voittajan:) ilmotatko voittajaa blogissasi

 • tofupallero taas
  Posted at 15:08h, 11 October

  oho :D:D se olikin jo arvottu!

 • Mari
  Posted at 18:09h, 11 October

  Oot tosi monipuolinen bloggaaja! 🙂 tykkään sun tyylistä pukeutua ja kirjottaa! mistähän tota urheiluinspistä taikois tähän kiireisen syksyn keskelle.. Kivaa syksyä! 🙂

 • Salityttö
  Posted at 18:46h, 11 October

  Kiva video, mutta nyt sen verran tietoa, että naisten on TODELLA vaikea saada ‘liikaa’ lihasmassaa, varsinkaan vahingossa. Ei kannata millään muotoa pelätä, että jättisuuret lihakset ihan yhtäkkiä pompsahtaisivat jostain puun takaa, jos on vähän rautaa pumpannut. Rohkeasti siis vain painoja lisäämään, ja sarjatkin voivat olla välillä ihan hyvin vaikka sellaisia 8-10 toiston pituisia.
  Myöskään mitään muunlaista kiinteytymistä ei ole kuin rasvanpolttoa ja lihasmassan kasvatusta – yleensä tehokkain on näiden kahden yhdistelmä. Kun lihasmassa kasvaa, se alkaa polttaa rasvaa tehokkaammin myös levossa. Stydimpien lihasten päälle rasva myös asettuu kauniimmin.

 • kiiinnostunut
  Posted at 19:20h, 11 October

  Hei pystyisitkö tekemään postauksen sun liikuntahistoriasta (mitä lajeja oot harrastanu jne..) ja sit sun koulutuksesta. ymmärsin että oot joskus opiskellut jotain liikunta/fysioterapia-alaa mutta keskeytit? jos oot tehnyt jo niin voisitko linkata tähän? 🙂 oon ite hirveen kiinnostunu liikunnasta tulevaisuuden ammattina niin ois tosi kiva kuulla mitä kaikkee säkin oot tehny!

 • Heidi P
  Posted at 19:20h, 11 October

  Ihanaa katsoa pitkästä aikaa sun videoita! Nää on ehottomasti mun lempparein osuus sun blogissa!
  http://facetomorrowtoday.blogspot.com/

 • Laura
  Posted at 20:30h, 11 October

  en tiiä johtuuko netistä vai kattooko tätä sivua samalla tuhat muutaki ihmistä, mut toi video vaan lataa ja lataa eikä ala pyörimään :<
  http://laurasxoxo.blogspot.com/

 • marjutt
  Posted at 21:55h, 11 October

  Hei kun olit LOK-kurssilla Kisakalliossa, niin kävittekö sieltä Lapissa? 🙂

 • pööö
  Posted at 22:01h, 11 October

  tykkään tosiaan ku teet videopostauksia! 🙂
  mutta vinkkinä että miks ihmeessä kiristät tota suuta toiselle puolelle. se häiritsee äärettömän paljon, yritä rentoutua nimittäin tuo ei ole kivaa katottavaa.

 • anna
  Posted at 23:13h, 11 October

  Ihanaa kun tulee taas liikuntajuttuja 🙂 tykkään blogistasi hurjasti, mutta haluaisin sen verran ‘kritisoida’, että lisääkin liikuntajuttuja kaivataan. Nämä videot ovat hurjan kivaa vaihtelua, mutta erityisen paljon olen jäänyt kaipaamaan liikuntapäiväkirjoja ja lenkkikuvia (tarkoitan tällä niitä söpöjä hölmöjä ilmeilyjä/hyppimisiä ennen juoksulenkkiä).
  -anna-
  http://elidealdemivida.blogspot.com/

 • myöskin salityttö
  Posted at 23:52h, 11 October

  Täytyy kompata salityttöä, reilummin vaan painoja kehiin kunhan tekniikka ei kärsi. Ja jos treenaa 20% maksimipainoista, niin se on kyllä jo sellanen pilipalivastus, että voi puolen vuoden päästä sitten ihmetellä miten ei ollakkaan yhtään timmimmässä kunnossa. Esimerkiksi pakaralihas on niin iso lihas, että sitä pitää tosissaan kuormittaa jos haluaa tuloksia. Ja laadukkaalla treenillä saa yllättävän nopeasti tuloksia aikaan. Jos nyt aloittaa treenaamaan kesää kohti kunnon kuntosaliharjoittelu apunaan, niin kesäkuussa on kroppa jo iiihan eri mallia.
  Ja naisten on tosissaan todella vaikea saada liikaa lihasmassaa. Käykääpä kurkkimassa esimerkiksi tämän vuoden fitnessmallifinalisteja. Niitten kroppien eteen on tehty tosissaan töitä vähintään viimeinen puol vuotta, eikä niillä silti ole kovinkaan iso haba päässyt kasvamaan.
  Mä haluaisin haastaa sut ottamaan yhteyttä johonkin kunnon fitness-valmentajaan tms. ja pääsisit kokeilemaan miltä kunnon salitreeni maistuu 😉

 • veeeeera
  Posted at 13:37h, 12 October

  mooii ! sulla on kyllä ihana ja sporttinen tyyli 🙂 oot kyllä tosi hyvässä kunnossa ::) katselin tossa sitä sun postausta jossa oli kuvia ennen ja jälkeen liikuntaharrastuksen, ja olit kyllä kiinteytyny puolessa vuodessa hirmusesti ! aattelin et muistatko suunnilleen mitä painoit sillon viistoistavuotiaana, jos sitä sopii kysyä ? :—-)

 • t.rolli
  Posted at 09:02h, 13 October

  Hei, Videoitasi katsoo muuten mielellään mutta puhetyylisi nouseva intonaatio pistää kuuloaistin koville. Puheen nuotti siis nousee aina lauseen lopussa.

 • maija
  Posted at 22:38h, 05 November

  Pysy siinä muotibloggailussa vaan 😀 Tässäki videossa ilmeisesti on tarkoituksena ihan perusasioiden ja itsestäänselvyyksien kertominen. Kuitenkin jätät esimerkiksi tuossa sarjojen pituus -kysymyksen vastauksessa kokonaan huomioimatta esimerkiksi sarjojen pituuden vaihtelevuuden? Kuitenkin tämä on erittäinkin oleellista kuntosaliharjoittelussa, jottei lihakset ns totu samaan vastukseen ja toistomäärään, jolloin lihaskasvua ei luonnollisesti tapahdu, kun lihas ei koe sitä ns ”repeytymistä”, jolloin lihaskipua tuntuu seuraavana päivänä lihaksen korjatessa itseään -> lihasmassa kasvaa. Muitakin erittäin olennaisia asioita jätit huomioimattta, myös treenivideosi saavat lähinnä nauramaan. 😀

 • barbiegames
  Posted at 03:46h, 15 March

  Just imagine I read it twice. While I am not as accomplished on this topic, I concur with your closings because they make sense. Thanks and good luck to you.
  http://www.cooking-games-online.net
  http://www.barbiecookinggames.net