Lahjaksi äänikirjoja – 5 kirjavinkkiä joululomalle

DSC_4707.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

 

Mitä jos et tänä jouluna antaisikaan lahjaksi kirjaa? Mitä jos antaisitkin tuhat?

Olen kuulunut äänikirjapalvelu BookBeatin käyttäjiin jo 1,5 vuotta ja ehtinyt siinä ajassa ahmia monen monta kirjaa. Palvelu on tehnyt ratikkamatkoista, yksin ulkoilusta, lennoista ja siivouspäivistä astetta mukavampia. Onpa se uniajastimen ansiosta toiminut välillä hyvänä nukahduttajanakin.

Homma toimii siis samalla tavalla kuin Spotify tai Netflix: 16,90 euron kuukausimaksulla pääset käsiksi tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin. Uusia kirjoja päivittyy BookBeatiin jatkuvasti ja palvelua on mahdollista käyttää viidellä laitteella. Mikäli et ole vielä kokeillut BookBeatia, pääset nyt blogini lukijana testaamaan palvelua 1kk:n ajan ilmaiseksi (norm 2vk). Ilmainen kokeilujakso on voimassa 28.2 asti.

BookBeat on tänä jouluna paketoinut valmiita, aineettomia lahjoja, joista on helppo valita omalle läheiselleen se sopivin vaihtoehto. Lahjakortteja on kolmea eri pituutta: 1kk, 3kk ja 6kk. Mitä pidempi jakso ? sitä enemmän alennusta!

 

DSC_4793-3.jpg

DSC_4671.jpg

DSC_4658-3.jpg

 

? VIISI KIRJAA LUKULISTALLE ?

 

Läsnäolon voima – Eckhart Tolle (7h 19min)

Aloitin tämän paljon ylistetyn kirjan Balilla reissatessani. Vakuutuin. Henkisistä ulottuvuuksista ja nykyhetken voimasta kertova menestysteos ei ole saavuttanut suurta suosiotaan turhaan. Kirjan avulla olen oppinut tarkastelemaan omaa käyttäytymistäni ja irtautumaan omista ajatuksiani. Läsnäolon voima ei ole kevyintä kuunneltavaa, mutta vaikeat asiat on saatu kuulostamaan kirjan sivuilla ymmärrettäviltä. Kirja vaatii silti keskittymistä – sitä todellista läsnäoloa.

 

Sydämenlyönneissä ikuisuus – Jan-Philip Sendker (9h 5min)

Tämä romaani löytyy ystäväni vinkkauksen ansiosta BookBeat-sovellukseni suosikeista, mutten ole vielä päässyt sen kimppuun. Alun perin Burmasta kotoisin oleva Tin Win on menestynyt juristi New Yorkissa. Eräänä päivänä Tin lähtee töihin, muttei koskaan saavu työpaikalleen. Muutamaa vuottamyöhemmin Julia-tytär löytää isänsä burmalaisnaiselle kirjoittaman rakkauskirjeen ja päättää lähteä etsimään isäänsä. Kehuttua kirjaa suositellaan omaa tietään etsiville ja kaukomaille havittelijoille!

 

Sinuhe egyptiläinen, osa I ja II – Mika Waltari (18h 32min + 20h 10min)

Kirjaklassikko vailla vertaa! Olin innoissani kun bongasin tämän kansainvälisesti menestyneen bestsellerin kaksiosaisena äänikirjana BookBeatin valikoimasta. En ole itse nimittäin vuosisadan kirjaksi nimettyä Sinuhe egyptilälistä vielä lukenut! Sinuhe on löytölapsi, joka kasvaa köyhän lääkärin poikana Thebassa. Hän valmistuu myös itse lääkäriksi ja toimii faaraon aivokirurgina. Sinuhen elämään mahtuu myrskyisiä vaiheita – rakkauksia ja pettymyksiä. Kirjassa hän palaa muistelemaan hullua nuoruuttaan. 

 

Jere – Aki Linnanahde (13h 30min)

Syksyn puhutuin kirja killuu tällä hetkellä BookBeatin luetuimmat -listan sijalla yksi. “I did it my way”, sanoi Jere Karalahti. Kirja on Jeren tarina Tapulikaupungin lähiöstä urheilumaailman huipulle. Kiekkolegendan elämää varjostivat viihteellinen elämä ja päihderiippuvuus, mutta palo jääkiekkoon ei koskaan sammunut. Jere on tunnetun radiojuontajan esikoisteos!

 

Inhimillisiä Kohtaamisia – Maaret Kallio (7h 12min)

Maaret Kallion uusin teos pysäyttää mielemme olennaisen äärelle. Miten osaisimme kommunikoida ihmisten kanssa niin, että todella kohtaamme heidät? Inhimillisiä kohtaamisia pyrkii auttamaan meitä oman arkemme havainnoimisessa ja antaa välineitä siihen, miten voimme tulla paremmin kuulluksi omana itsenämme. Kirjassa sivutaan samoja aiheita kuin Tollen Läsnäolon voimassa!

 

DSC_4778-5-side.jpg

DSC_4824.jpg

 

Lahjakortteihin pääset tosiaan käsiksi täällä. Lahjakorttitilaus ei muutu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi vaan tilaus päättyy, kun lahjakortin arvo loppuu. 

Ja mikäli et ole itse vielä aikaisemmin kokeillut BookBeatia, pääset blogini lukijana testaamaan palvelua veloituksetta kuukaudeksi täällä (norm 2vk). 

 

xx Sara

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.