LOVE TURKU

Ystäväni Annin puurtaessa perjantai-iltapäivän koululla, perustin hänen ihanan valoisalle kämpälleen kotitoimiston (+otin kuvia asunnosta! Ha!) (+ripustin myös takkini seinälle). Anteeksi, mutta mäkin haluan tälläsen lattian meille. IHANA! Myös näköalat ovat varsin miellyttävät niihin meidän kodista avautuviin verrattuna (=vankila). Mikäs tässä isosta ikkunasta auringossa kimaltelevaa Aurajokea katsellessa ja kahvia hörppiessä. Voisin helposti kuvitella asuvani itsekin näillä seuduilla. Etenkin näin auringonpaisteella…

Käytiin lounaalla ilmeisesti melko tuoreessa, varsin pikkuruisessa ravintolassa nimeltä Mex Mex. Pikkuruisen raflan taustalla seisoo Top Chefistäkin tuttu kokki. Onko kukaan käynyt testaamassa? Kolmen ruokalajin lounaasta pulitettiin vaivaiset 10 e ja jälkkäri oli niin hyvää, että sitä olisi voinut lusikoida enemmänkin. Pelkkää hyvää! 

P4170145-side.jpg

P4170159.jpg

P4170198.jpg

P4170160.jpg

P4170217-side.jpg

My friday afternoon office at Turku. I love my friend’s apartment, so cozy anf full of light! And what about this floor, so adorable!! 🙂 The lunch we had yesterday was delicious! The place was called Mex Mex, quite new restaurant in Turku.

 

T. Sara

7 Comments
 • Pau
  Posted at 06:03h, 18 April

  Hei kannattaa mennä piipahtamaan Art Cafessa aurajoen rannalla, Aula Cafessa on kiva lauantaibrunssi ja esimerkiksi Tiirakkala kirjaston ja tuomiokirkkosillan kupeessa on kiva rauhallinen iltaistuskelumesta! Jos tekee mieli makeaa, Gaggui kahvila rautatieaseman lähellä on kiva. Ja ylipäätänsä vaan kävely jokirannassa ja siellä istuskelu aurinkoisena (ja kesällä lämpimänä päivänä) on ihanaa 🙂 Pikkuputiikeista kannattaa katsastaa Galleria Minne, joka sijaitsee Aurasillasta ylöspäin Kaskenkatua (siinä mäessä), Joutomaa (Kellonsoittajankadulla hiukan Tuomiokirkosta eteenpäin), Televisio (Aurasillan kupeessa kampaamon Grooven sisäpihalla). 🙂

  • saratickle
   Posted at 19:46h, 18 April

   Iso kiitos vinkeistä!! 🙂 Kaikkea ei keretty tällä kertaa, mutta uusinta otettava viimeistään kesällä!

 • memmmi
  Posted at 09:30h, 18 April

  Turku <3 Täyttä rakkautta koko mesta! Ihan mieletön kesäkaupunki. Oikeestaan kyllä nyt keväälläkin jo, kun kaupunki alkaa herätä eloon. Jokiranta ja aurinko, mikäpä sen kivempi ympäristö chilliin päivään. Myös Turun ravintolatarjonta on musta melkosen loistava, harmi ku et taida viikonlopun aikana kovin moneen keretä. No, onpahan syy tulla uudelleen ;D Ja esim. Portsassa päin kannattaa myös ihmeessä käydä kuljeskelemassa, ihania vanhoja puutaloja ai että. Mutta hauskaa viikonloppua joka tapauksessa! Toivottavasti Turku vakuuttaa 8)

  • saratickle
   Posted at 19:46h, 18 April

   Oon kyllä ihan samaa mieltä, VAKUUTUIN! 🙂

 • Inqqq
  Posted at 09:51h, 18 April

  Hei!
  Johtuuko blogin muutoksesta vai jostain muusta, ettei ainakaan mulle päivity vielä blogilistalle sun uudet postaukset?
  Loppuun vielä kiitokset sun ihanasta ja piristävästä blogista!:)

  • saratickle
   Posted at 19:48h, 18 April

   Juurikin siitä! Bloglovinilla ollaan oltu maailman jumisimpia, eikä kahteenkymmeneen meiliini olla selkeesti reagoitu. Osoitteen päivitys pitää siis tehdä heidän puoleltaan. Toivotaan, että pian päivittävät!

   • Vierailija
    Posted at 14:25h, 19 April

    Pitäiskö blogilistallekin vaihtaa osoite, kun sekään ei päivity?