Meikkipohja videolla

Lähdin mukaan Indiedaysin ja Vichy Dermablendin yhteistyökampanjaan, jossa sain testattavaksi tuon tämän hetken puhutuimman tuotesarjan!
Kiinnostukseni Dermablendiin heräsi, kun aikoinaan näin tuon paljon hypetetyn mainosvideon, jossa keulakuvana on täysin tatuoitu Zombie boy. Ekaa kertaa pätkää katsoessani, ihmettelin että missäs se itse Zombi boy luurailee, videossahan istuu mustalla taustalla joku tyyppi jolla ei ole tatuoinnin tatuointia. Video eteni ja lopulta koin valtavan ahaa elämyksen…
Kevyt meikkivoide, joka peittää tatuoinnit, arvet, pahan aknen, kaiken. Eihän näitä ole kuin ammattilaisilla lehtikuvauksissa ja leffamaskeissa? No nyt sitä on saatavilla apteekeissa 36 maassa, myös Suomessa.
Meikkitaiteilijoiden käyttämä ja ihotautilääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki Vichy Dermablend sai alkunsa USA:ssa, kun amerikkalainen ihotautilääkäri N. Craigs Roberts kehitti vitiligo-pigmenttihäiriöstä kärsivän vaimonsa avuksi äärimmäisen peittävän meikkivoiteen. Vuonna 2003 Vichy otti haasteen vastaan ja päätti tuoda Dermablendin kaikkien saataville ympäri maailman.

kuvassa compact-meikkivoide, nestemäinen meikkivoide, irtopuuteri ja peiteväri

Freesi iho on se mihin minä ensimmäisenä kiinnitän huomiota. Se on kaiken lähtökohta ja kulkee käsi kädessä hyvän itsetunnon kanssa. Oma ihoni on melko paksu ja kuiva vuodenajasta toiseen. Meikkivoide on helposti liian tunkkanen tai näyttää jotenkin suttuiselta. Punotusta ja näppylöitä esiintyy siellä täällä, mutta satunnaisesti. Pääpiirteittäin ihoni on ihan hyvässä kunnossa, mutta ei se hehku niinkuin sen toivoisin sen hehkuvan!
Olen käyttänyt Vichyn Dermablend -sarjan nestemäistä meikkivoidetta, peiteväriä ja irtopuuteria tyytyväisenä nyt kuukauden ajan. Meikkivoide on kevyt, mutta peittävä. Se tuntuu jotenkin mahdottomalta combolta. Kasvoista tulee päivä toisensa jälkeen raikkaan näköiset, ilman että alta näkyisi mitään ylimääräistä. Musta on ollu hauska lukea teidän kommentteja tän maaliskuun aikana, kun todella moni on sanonut että kasvoni näyttävät hyvinvoivilta ja raikkailta. No tässä varmasti suurin syy siihen 🙂

Tittidii, päätin olla luova ja kuvata teille videon. Tässä siis perus meikkipohja, jota käytän nykyään päivittäin!

Birds Are Indie – Kitchen Morning

Ei kampanjaa ilman kilpailua! Nyt kysyn siis teiltä: millaisissa tilanteissa ihosi kaipaa  eniten peittoa? Mihin alla olevien videoiden ongelmista samastut eniten? Paras kommentti/tarina palkitaan kommentoijan ongelmaan liittyvällä tuotepaketilla (arvo noin 80 euroa) ja voittajan välitsen minä. Kilpailuaikaa on ensi viikon perjantaihin 4.4 asti 🙂
 
Punoituksen peittäminen

 
Aknen peittäminen

 
Tummien silmänympärysten peittäminen

 
Nopea kasvomeikki

 
Vartalomeikki

 
Vichy Dermablend tuotesarjaan pääset tutustumaan TÄÄLLÄ
 
T.Sara

128 Comments
 • Selkäfinnityttö
  Posted at 23:58h, 31 March

  Samaistun videoihin aknen peittäminen, tummien silmänympärysten peittäminen ja vartalomeikki. Jos vain yksi pitää sanoa, niin sanotaan vartalomeikki-video.
  Epäpuhtauksia mulla on ollut kasvoissa murrosiästä alkaen. Naamasta näkee, milloin stressaan: finnejä tulee ja nyplään naamani arpiseksi (paha tapa, mutta teen sitä huomaamattani). Finnien määrä tuplaantuu, kun stressiin syö vielä suklaata. (Ja nyt on tää pääsykoelukurumba menossa, joten kyseinen kierre menossa). Mutta koska meikkivoiteet, en jaksa enää masentua kasvojeni arvista tai epäpuhtauksista.
  Kasvojeni ihon kunto mun on ollut helpompi hyväksyä kuin selkäni. Meikkivoidetta naamaan ja näytän ihan hyvältä, ja vaikka jättäisin meikkivoiteen laittamatta (okei, sitä en tee, mutta jos), niin tuskin kasvoni ketään ulkona hetkauttaisivat: kasvojen epäpuhdas iho on ihan normaali näky. Mutta auta armias. Finninen selkä? Finneistä johtuvat arvet selässä? Selkäfinnitytön inhokki muotitrendit: spagettiolkaimiset topit, tuubitopit, olkaimettomat mekot, avoimet selkämykset mekoissa/paidoissa. Ah, rakastan noita kaikkia. Mutta ei, ei, ei. En voi käyttää niitä, koska en halua näyttää selkääni. Painijanselkätopissa kuntosalille? Ei. Wanhojen tansseille mekko? No kyllä, vaikka ahdistikin näyttää selkä kaikille. Tuntuu tyhmältä, että selän kunto rajoittaa pukeutumistani (=harrastusta, ulkoisen minän luomista, ymsyms). Olen koittanut peittää selkäni arpia meikkivoiteella ja peitepuikoilla, mutta eivät noi kasvojen meikit sovi selälle. Sen takia oon tosi fiilareissa tosta vartalomeikistä, joka mun on varmaan pakko hankkia kesäksi. Selkäfinnityttöjen pelastus!
  Mutta koska finnit eivät ole maailman kamalin asia, pitää niistäkin oppia vetämään huumoria. Viimeisin finnitarinani: vasempaan kulmaluuhuni pamahti jättifinni (sellanen kipeä, iso ja punainen), joka painoi silmäluomeani alas päin. Tulos: kaksi erikokoisen näköistä silmää, toinen iso pyöreä ja toinen puolet pienempi, mantelinmuotoinen. Veljeni nimesi sen pirunsarveksi. 😀
  Vastasinkohan edes kysymykseen, toivottavasti. No messissä skabassa, kivaa! 🙂

 • Madde
  Posted at 07:42h, 01 April

  Halleluja, tällaista tuotetta onkin jo odotettu! 🙂
  Akne, kaiken maailman näppylät, punoitus, tummat silmänaluset ovat olleet ystäviäni jo jonkun aikaa ja taineet jäädä pysyvästi miun elämään kun niin läheisiksi ollaan tultu, että joka päivä nähdään 😀
  Testattu on liikuntaa, ruokavalion muutosta, mutta ei oikein mikään tunnu auttavan, joten ehkäpä tässä olisi vastaus ikävien ystävien poistamiseen tai ainakin piilottamiseen!

 • mirka
  Posted at 10:04h, 01 April

  Mulla ollut jo yli 10 vuotta ongelmana tukkoinen ja rasvainen iho. Välillä iho innostuu kukkimaan. Olen metsästänyt täydellistä meikkivoidesarjaa. Oiskohan se tämä?

 • Jenni
  Posted at 11:13h, 01 April

  Ihon punaisuus… Tuli kaupanpäällisenä tän oranssin tukan kanssa ja ei peity sitten millään! Edes CC voide jonka olen kokenut silti tähän mennessä parhaaksi tuotteeksi niin ei kauaa pidä punaisuutta pois. Sama juttu peitevoiteiden kanssa.. Ihoni sattuu olemaan myös todella vaalea ja meikkivoide muuttuu päivän aikana oranssiksi 😀 heleä kuulas luonnollinen iho olisi tarpeen mutta yleensä meikkivoiteet saavat mun ihon näyttään vaan tosi ‘yli meikatulta’ riippumatta siitä kuinka paljon sitä laittaa

 • jenya
  Posted at 13:41h, 01 April

  Mulla on ongelmana couperosa, kuten monella muullakin, sekä ihon kuivuus ja herkkyys.On päiviä, jolloin pärjää pelkällä sävyttävällä päivävoiteella, mutta toisinaan naama alkaa punoittaa ja tulee lievää turvotusta jo kasvovoidetta laittaessa (normaalisti ei mitään). Silloin sitä ei saa mun meikeillä piiloon ja tekis mieli jäädä kotiin piiloon. Tämän lisäksi vasen poski on couperosan värittämä, jonka peittämiseen olis kiva saada vähän tujumpia tuoteita, mitä nykyään omistan.

 • Tuuli
  Posted at 16:11h, 01 April

  Mun ongelma on ehdottomasti tuo punaisuuden peittäminen. Mun iho on todella kuiva ja herkkä ja meikkivoiteilla on tapana kasaantua kuiviin kohtiin kasvoilla. Pieniä näppyjä ja nimenomaan sitä punaisuutta sekä laikkuja mun kasvoilta kuitenkin löytyy ja niitä peittämään kevyt meikkivoide ois just passeli. Plussaa vielä apteekin tuotteista niin sopis luultavasti tällekin herkkähipiäiselle 🙂

 • Sinii
  Posted at 17:43h, 01 April

  Tummat silmänaluset! Jokapäiväinen ongelma riippumatta onko nukuttu hyvin vai huonosti. Meikit eivät peitä kokonaan ja se on turhauttavaa. Lontooseen kun lähdin poikaystäväni tokaisi, että minua ei päästettäisi koneeseen (näyttäisin ties mitä aineita vetäneeltä) ellen peittäisi silmänalusia hieman 😀 En ymmärrä mistä johtuu.. Minne tahansa lähtee pieni ehostus on paikallaan:)

 • Mette
  Posted at 23:19h, 01 April

  Kuulostaa mahtavalta tuotesarjalta! Akne on minun ongelmani ollut jo monta vuotta, ja tasasin väliajoin joudun aina ostamaan uuden meikkivoiteen ja pettymään. Joten ihan perus arkeen tarvitsisin eniten peittoa, ja voisin näin ensivaikutelman perusteella sanoa, että tuo toimisi!
  -Mette

 • Jutta
  Posted at 11:28h, 02 April

  Itsellä ollut jo jonkin aikaa ongelma toispuoleinen “akne” tai lievemmin epäpuhtaudet. Itselläni siis toinen kasvojen sivu on “onglemakohta” johon ei mikään tähän mennessä kokeilemani ole antanut koko kasvoille tasaista lopputulosta. Aina on jäänyt “aknepuoli” kamalaksi meikkikerrokseksi eikä meikkivoiteilla ole saanut tasaista lopputulosta. Taidan siis olla julkisilla paikoilla kävelevä zombi 😀
  Toinen noista videoista eli tuo vartalomeikki oli mieleen, sillä toisessa olkapäässäni on auringosta tullut tummentuna (ikuiseksi rusketuksesksi sitä lähipiirissä sanotaan). Muutan olen jo tässä lähes 5 vuoden aikana päässyt sinuiksi sen kanssa, mutta juhlissa olisi kiva saada se “piiloon” ja juhlakuntoon! 🙂

 • Venla
  Posted at 12:37h, 02 April

  Tämähän kuulostaa samalta kuin kaikki uutuudet, joita olen ihoni kanssa kokeillut. Liian hyvää ollakseen totta! Olen kärsinyt 10-vuotiaasta asti akne-ihosta (nyt ikää 24 v.), joka ei rajoitu ainoastaan kasvojen iholle, vaan myös selkään, rintaan ja hartioihin. Vuosittain rahaa palaa aivan tajuttomasti lääkäriin, hoitoihin ja voiteisiin, eikä mikään tunnu auttavan. Toppien ja avonaisten kaula-aukkojen käyttäminen julkisilla paikoilla on ihan ennenkuulumatonta, niin paljon nuo näpyt ja arvet/pigmenttivirheet häiritsevät.
  Jos jokin aamu satun saamaan kasvoilleni tyydyttävän lopputuloksen, on se puoleen päivään mennessä jo rapissut pois, ja ihon epäpuhtaudet ja kiilto tulleet taas näkyviin.
  Miten ihanaa olisikaan kulkea kokonainen päivä freesinä, ja vaikka sujahtaa kesällä johonkin himoitsemaani mekkoon, jossa selkä ja hartiat paljastuisivat. Tekisi ihmeitä itsetunnolle!! Varmasti nämä Vichyn tuotteet olisivat itsessään jo paljon parempi vaihtoehto ihon tukkiville ja peittäville meikeille!
  Olisikohan tämä nyt se tuote, jonka olemassaolon toivosta olen jo luopunut? 🙂

 • lllotta
  Posted at 12:55h, 02 April

  Iho punoittaa ja on kirjava, myös tummista silmän alusista on vaivaa. Peittoa se kaipaa niissä arkisissa tai vähemmän arkisissa tilanteissa, kun haluaisi näyttää vähän paremmalta ja tarvitsee aavistuksen lisää itseluottamusta ulkonäön kautta. Vähemmän tärkeinä laiskoina päivinä taas pärjään bb-voiteellakin.

 • Kaisa
  Posted at 13:46h, 02 April

  Samaistun vartalomeikki-videoon!! Mulla on kaulan alueella juurikin tuota vitiligo-pigmenttihäiriötä, eli valkoisia laikkuja ympäri kaulaa, joissa ei oo ollenkaan pigmenttiä. Oon koittanu piilottaa niitä monella eri meikkivoiteella, mutta ei ne ikinä kunnolla peity ja vaatteetkin tahriintuu.. Oon muulta iholtani tosi ruskettuvaa tyyppiä, niin kesällä varsinkin laikut on jokapäivänen ongelma. Tää tuote ois mulle niiiin hyvä, kun näköjään vitiligon takia se on kehitettykin!

 • Mari
  Posted at 15:42h, 02 April

  Nyt on kyllä sellainen kilpailu, johon on ihan pakko osallistua! Oon nyt aikuisiällä alkanut kärsiä kasvojen iho-ongelmista ja voisin valita noista videoista minkä tahansa. Oma suosikki on ehkä kuitenkin tuo ykkönen eli punoituksen peittäminen. Ihoni on pinta-kuiva, mutta paikoin rasvoittuva. Finnejä pukkaa varsinkin hiusrajaan treeneissä hikoilun vuoksi ja viime vuosina tutuksi on tullut kasvojen punoitus ja värierot. Lisäksi minulla on tummat silmänaluset, joihin en ole toistaiseksi löytänyt opiskelijabudjetille sopivaa peiteainetta. Melkoisen moniongelmainen iho siis 😀 Tarvitsen siis jos jonkinlaista ihotuotetta eri kohtiin kasvoja. Suurin tarve peittäville aineille on saunan tai treenin jälkeen, jos täytyy lähteä ihmisten ilmoille.

 • Laura
  Posted at 19:26h, 02 April

  Ongelmani on tummat silmänaluset. En ole löytänyt vielä yhtäkään tuotetta joka peittäisi tummuuden ilman ettei se olisi heti tai viimeistään työpäivän jälkeen klimppeinä silmänalla.

 • Vera
  Posted at 19:30h, 02 April

  Ihoni kaipaa peittoa aina kun olen jossain muualla kuin kotona, mutta eniten tietenkin silloin jos haluan näyttää mahdollisimman edustavalta, eli jos olen esimerkiksi menossa ulos. Samaistun eniten tuohon aknen peittämis -videoon ja myös videoon jossa peitetään ihon punoitus. Olen nyt jo monia vuosia (noin 6 vuotta)kärsinyt huonosta ihosta ja pahimmillaan kasvoillani on ollut melko vaikea akne. Välillä iho on ollut jo paremmassa kunnossa, mutta punoittavia arpia löytyy vielä ja näppylöitä tulee välillä paljonkin. Tällä hetkellä syön taas antibiootteja otsaani puhjenneen aknen vuoksi. Huono iho on siis ollut riesani jo kauan ja huonontanut itsetuntoani valtavasti. Ihoni kunnon vuoksi tarvitsisin peittävän meikkivoiteen, sillä se, että saisi ihonsa edes meikattua hyvän näköiseksi, toisi varmasti lisää itseluottamusta. Aiemmin käyttämäni meikit eivät nimittäin ole koskaan peittäneet epäpuhtauksiani tarpeeksi. Luulen, että tämä voisi olla se tuote, jota olen etsinyt, ja joka auttaisi myös itsetunto-ongelmiini ihon suhteen.:)

 • Ekin
  Posted at 21:50h, 02 April

  Samaistuin heti ensimmäiseen ja toiseen videoon! Mulla on aina ollut ongelmia ihoni kanssa jo ihan teini-iästä lähtien. Naama punoittaa AINA punaisena oli kylmä tai kuuma, oli meikkivoidetta tai ei. Monesti nenänpää punoittaa päivän loppua kohti niin paljon että on pakko lisäillä meikki/peitevoidetta vähän väliä. Toinen ongelmani on aknearvet. Kärsin teini-iässä aknesta ja arvethan siitä naamaan jäi. Nyt viime syksynä on akne ruvennut puhkeamaan uudelleen. Olisi aivan mahtavaa päästä kokeilemaan kisan tuotteita! Työskentelen lentoemäntänä ja kiireen keskellä ei aina ehdi korjailla meikkiä. Joudun olemaan ihmisten kanssa koko ajan tekemisissä ja täytyy tunnustaa että on välillä hieman epävarma olo kun ajattelee kasvojen kuntoa. Monia eri merkkejä olen kokeillut, mutta mikään ei ole ollut tarpeeksi peittävä. Täytyy kyllä myöntää että nämä tuotteet kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta, mutta vaikuttaa todellakin kokeilemisen arvoiselta tuotteelta, paljon olen kavereiltakin kuullut kehuja näistä tuotteista!

 • Noora
  Posted at 00:53h, 03 April

  Ihoni punoittaa helposti ja tämä meikki auttaisi varmasti siihen ongelmaan videoiden perusteella! 🙂

 • iida
  Posted at 11:47h, 03 April

  Voi vitsi haluaisin niin voittaa tän! Mulla on videoiden 1 ja 2 ongelmia. Mulla on couperosaa nenän pielissä ja tuntuu että sitä ei saa millään piiloon. Lisäksi mulla on poskissa punaisuutta. Mulla ei oo varsinaista aknea, mutta finnejä kyllä löytyy t-alueelta ja leuasta. Ois aivan älyttömän ihanaa jos sais muutamalla hyvällä meikillä piiloon nämä virheet koko päiväksi. Lähes poikkeuksetta mun täytyy laittaa monta kerrosta meikkivoidetta ja peitevärejä jotta saan kaikki (tai edes suurimman osan virheistä piiloon) ja päivän mittaan ne meikit on haihtunu tai vaihtoehtoisesti kasaantunu paakkuiseksi.

 • Mona
  Posted at 13:01h, 03 April

  Mulla on muuten hyvässä kunnossa iho ja olisin todella tyytyväinen ihooni muuten MUTTA leuassani on hormooneista johtuvaa aknea eikä se lähde pois sitten millään. Olen käynyt kosmetologilla, kokeillut lääkkeitä yms. mutta akne ei vain häviä. Leukani punoittaa jatkuvasti uusien finnien ja entisten arpien takia, enkä ole löytänyt sopivaa peite/meikkivoidetta peittämään näitä jälkiä. Itsetuntoni kärsii tällaisten inhottavien jättimäisten punaisten finnien takia. Minulla on ylioppilasjuhlat kesän alussa, enkä haluaisi näyttää kuvissa täplikkäältä finni naamalta.
  Samaistun siis parhaiten akneihon-videoon.

 • Johannna
  Posted at 16:49h, 03 April

  Kärsin hyvin kuivasta,atooppisesta ihosta. Joka aamu herään kuudelta peittämään epätoivoisesti näppylöitä ja punoittavaa ihoani. Tummilta silmänalusiltakaan en ole välttynyt. Meikkisarja näyttää täydelliseltä pelastukselta aamuihini, kun tälläysaikaa ei ole rajattomasti. Urheillessani meikki myös ruukaa valua tai kadota, joten siinä myös olisi yhteen ongelmaan ratkaisu.

 • Erika
  Posted at 19:50h, 03 April

  Ihoni suurin ongelma on tällä hetkellä ihottuma, perioraalidermatiitti, joka minulla oli viime kesästä lähtien. Ensin se ilmeni pieninä näppyinä nenänpielistä leukaan asti, talvella se muuttui kutisevaksi ihottumaksi ja oli äärimmäisen kuiva… Vähän yli kuukausi sitten menin lopulta lääkääriin ja sain ihottumaan lääkkeet joita olen syönyt siitä asti. Ihottuma on hellittänyt, mutta nenäni alle on jäänyt iso punainen läiskä joka ei tunnu lähtevän.En ole varma johtuuko se vahvasta kortisonivoiteesta jota käytin naamaani ennenkuin menin lääkäriin, sain nimittäin kuulla ettei kortisonia saisi laittaa missään nimessä.
  Perioraalidermatiitin syytä ei täysin tiedetä mutta jotenkin se kuitenkin liittyy kosmetiikan käyttöön ja sille herkistymiseen. Meikkaamista suositellaankin lopetettavaksi sen jälkeen, mutta tällaiselle nuorelle naiselle se on kyllä hyvin vaikeaa. Siksi olenkin ajatellut siirtyä hyvivhyvin hellävaraiseen kosmetiikkaan, ja heti kun kuulin tästä Vichyn dermablendistä, ajattelin sen olevan hyvä vaihtoehto minulle.
  Lisäksi ihoni on yleensäkin hieman punainen ja punaisuus kuultaa helposti meikin läpi. Kutsun myös silmänaluksiani leikkisästi nimellä “the shadows of death”, ne kun meinaavat olla tummat vuodenajasta riippumatta 😀 mutta kuitenkin, luulen että nämä tuotteet kävisivät minulle nimenomaan niiden ollessa ihotautilääkärien kehittämiä. Ehkä ne eivät puhkaisisi ihottumaa uudestaan.

 • Sannu
  Posted at 20:11h, 03 April

  Mun tapaukseen sopii tuo video punaisuuden peittämisestä kuin myös silmänaluset.
  Haluisin kokeilla kaikkia Dermablend-tuotteita. Jos nämä toimivat, niin säästyisin monelta itkulta ja itsetuntoni kasvaisi. Atooppisen ja aika ajoin punaläikikkääksi lietsoontuvan ihoni kanssa eläminen on ollut taistelua läpi elämän. Muistan nuoruuteni ekat festarit, joille 16-vuotiaana innokkaana teinityttönä lähdin vilpittömin mielin. Kotiin palasin mieleni syvästi pahoittaneeni, sillä sain aikuiselta mieheltä kiroilujen säestämänä haukut, että s**tanan narkkari!? Ihmettelin asiaa, sillä en ollut edes humalassa ja tähän mies totesi sylkäisten, että ?Seliseli, kyllä mä näen sun taipeista, että on ihan pikkasen piikitetty.? Tämä tapaus viimeistään opetti minua häpeämään ihoani 🙁
  Tätänykyä taipeet eivät ole niin suuri ongelma kuin kaulan alusta ja olkapäät. Niihin on ilmestynyt punaisia täpläkohtia, jotka pahimmilllaan helottavat kovinkin punaisina. Niin monet kerrat olisin tahtonyt pukeutua johonkin lyhythihaiseen kivaan bilevaatteeseen, mutta punahehkuisten kohtien vuoksi ollut pakko valita tylsä kaikenpeittävä vaihtoehto. Punaiset täpläkohdat löytyvät myös leuastani ja nenän alta ja punoitus noin yleisesti ottaenkin on kasvoillani jatkuva ajoittainen ongelma, ärtyy mistä milloinkin. Silmänalusetkin mulla on ikävän tummat, mun naama on yksi iso ongelmakimppu 😀 Jos nämä tuotteet toimivat, niin suuntaan kipinkapin ostoksille täydentämään Dermablend-arsenaalia. Mulle tämä olisi oikeesti TOSI tärkeä ja toivottu palkinto, siis todella, paras kaikista!

 • arja
  Posted at 21:20h, 03 April

  Mulla on ollu akne noin 12-vuotiaasta lähtien, eli kohta kymmenen vuotta. Mulla on finnien lisäksi yleensä suht rasvanen iho, joten meikit leviää aika nopeesti ja pelkään että näyttäisin siinä vaiheessa vaan kauheemmalta. Tän takia meikkivoide jne ei oo ollu pävittäisessä käytössä moneen vuoteen. Viime aikoina oon kuitenkin miettiny, että ehkä ois aika alkaa testata meikkejä, jotta sais enemmän itsevarmuutta. Iho-ongelmat on ollu viime vuosina mulle se isoin epävarmuuden aiheuttaja: tuntuu, että kaikki näkee mussa vain sen. Tosin veikkaan kyllä, että se näyttää itestä miljoona kertaa pahemmalta!

 • Sanna-Emilia
  Posted at 20:27h, 04 April

  Mun suurin ongelma on ehdottomasti tummat silmänaluset. Olen kokeillut miljoonia ja taas miljoonia hyväksi kehuttuja peiteaineita, mutta ei vaan juuri mulle tunnu toimivan. Mulla on tosi vaalea iho, josta ne tummat silmänaluset oikein pomppaa esiin ja saa mut näyttämään tosi kalpealta ja väsyneeltä. Mulla on myös pintakuiva iho ja miten vaan laitan silmänympärysvoidetta, niin peiteaine vaan kasaantuu silmän alla olevaan juonteeseen eikä yhtään sulaudu iholle vaan paakkuuntuu, joka taas vanhentaa ihan älyttömästi. Sama ongelma on oikeastaan jopa koko kasvoilla, että meikkivoide paakkuuntuu koska ihoni on kuiva. Toki olen kokeillut kevyempiä ja kosteuttavempia tuotteita, mutta kaipaan myös peittävyyttä punertavuuteen, mustapäihin ja muihin ihon virheisiin. Kaipaan peittävää ja kuitenkin hehkuvaa freshiä lookkia. Kuten sanottu, monet tyyriimmät ja kehutut tuotteet ovat menneet ihan metsään kohdallani ja toivon että joskus vihdoin se sopiva tuote löytyisi mullekkin.

 • HLT
  Posted at 21:19h, 04 April

  Mistähän sitä alottaisi… Kärsin erittäin pintakuivasta ihosta, johon päätin hakea apua kosmetologilta viime vuoden lopulla. Pahimmillaan saan joka päivä repiä pinseteillä kuivia ihosuikaleita naamastani irti. Joten lähdin hakemaan kosmetologin apuja ja ostin itselleni mielestäni erittäin kallista ihonhoitosarjaa kasvohoitojen tueksi. Ennen niin tasainen, näpytön, mutta kuiva ihoni reagoi uusiin tuotteisiin aluksi nopeasti näppyyntymällä. Ajattelin, että tämä kuuluu asiaan, kun iho uusiutuu. Iho toki tuntui hieman pehmeämmältä, mutta sehän ei paljon lohduttanut, kun peilistä tuijotti punoittava näppynaama.
  Menin yhä uudelleen kosmetologin apuja hakemaan ja sainkin nyt uusia täsmätuotteita hoitamaan uusia ilmenneitä näppyjä (jättipaiseita, jos suoraan saa sanoa). Sain myös testiin jotakin kosmetologin suosittelemaa meikkivoidetta, joka antaisi ihon hengittää, sillä kaikki käyttämäni meikit olivat kuulemma kuin muovia kasvoille. Eli nyt olisi vielä pitänyt ostaa uudet meikit (nekin erittäin hintavia) uusien kasvotuotteiden kaveriksi. En tietenkään raskinut meikkejä ostaa, olinhan juuri kuluttanut aivan törkeän hinnan uusista rasvoista ja kasvohoidosta. Orjallisesti jatkoin tuotteiden käyttöä tuloksia odottaen, kunnes viimeinen pisara tuli 3 kuukauden käytön jälkeen. Nyt huomasin, etten enää tunnistanut itseäni peilikuvasta, olin menettänyt itsetuntoni ja aamuista meikkaamista oltaisiin voitu verrata seinän pakkelointiin.
  Rahojeni lisäksi kadotin osan itsetunnostani. Ihoni ei ole koskaan ollut niin huono, kuin kalliita voiteita käyttäessä. Nyt noin kuukauden apteekin voiteita käyttäneenä voin onnekseni iloita, että näppylöiden tulo on loppunut, mutta arvet ovat järkyttävät. Tästä päästäänkin parhaan mahdollisen meikkivoiteen metsästämiseen! Videoista aknen peittäminen sekä punoituksen peittäminen puhuttelivat eniten. En luokittelisi ongelmaani akneksi (ainakaan enää), vaikka näppylöitä edelleen on hieman, ovat poskillani olevat arvet kaikista suurin ongelmani. En ole vielä löytänyt tarpeeksi peittävää ja hengittävää meikkivoidetta, joka jättäisi iholle luonnollisen lopputuloksen. Voit varmaan arvata, minkälaisia määriä meikkiä olen epätoivoisesti käyttänyt, jotta näpyt eivät näkyisi. Joka päivä kotiin päästyäni kasvoni huusivat pesua ja hengittävyyttä päivän meikkien peitossa olemisen jäljiltä.
  Tämän postauksesi ansiosta, tiedän ainakin, minkä meikkivoiteen seuraavaksi ostan kokeiluun. Kiitos tästä!

 • Kiki
  Posted at 11:57h, 23 June

  Mulla on semmonen ongelma, että mulle on jäänyt vesirokosta 1-2 millin syvyset kuoppa arvet. Ne on tosi huomattavalla alueella otsassa ja oon kokeillu peittää niitä ja hinkannu sitruunamehulla ja tomaatilla ei oo paljoa auttanut. Ja ne on aika leveät ympyrät! Ois tosi tärkeetä jos tietäisit millä ne voi peittää tai miten ne häviää kokonaan! 🙂

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 12:13h, 23 June

   Hei suosittelen kokeilemaan tätä Vichyn sarjaa. Ei siinä ainakaan mitään menetä 🙂