MORNING YOGA

DSC_3645.jpg

 

Balilla jooga on tuntunut paremmalta kuin missään muualla tähän asti. Olen normaalisti se tyyppi, joka saattaa kesken hengitysharjoituksen alkaa jossain vaiheessa kelailemaan kauppalapun sisältöä ja vastaamattomia meilejä. Täällä rentoutuminen, ajatusten tyhjentäminen ja tunnelmaan pääseminen on ollut harvinaisen helppoa. Voi kumpa saisin tuotua tämän flown mukanani kotiin. Yritetään ainakin 🙂

Aamujoogat ulkona, rauhallisessa miljöössä ovat suosikkejani. Lempeän lämmin tuuli ja vehreä ympäristö on täydellinen yhdistelmä rentoutumiseen.

 

DSC_3621.jpg

DSC_3627.jpg

DSC_3632.jpg

DSC_3625.jpg

 

// Morning surf is a great way to start a day but gotta say that this isn’t bad eighter… Morning yoga at the terrace, love it!

 

xx Sara

9 Comments
 • Tinttinen
  Posted at 08:39h, 18 November

  Hei mahdatko tietää tai viitsitkö kysyä, että mitä Annikan käsivarressa oleva kuva kolmioista tarkoittaa tai tarkoittaako yhtään mitään? Tuota kuvaa on tullut vastaan pinterestissä useamman kerran ja olen monesti pohtinut, että onko kuva joku symboli jolla on joku merkityskin.

  • Vierailija
   Posted at 14:18h, 18 November

   Tällaisiin kysymyksiin saa vastauksia aika helposti googlettamalla, eikä kyselemällä asioista paikassa jonne kysymys ei edes kuulu.. kannattaisi varmaan suunnata oikean henkilön blogiin jos Google ei tosiaan näin simppelissä kysymyksessä osaa auttaa.

   • Tinttinen
    Posted at 14:30h, 18 November

    Wowwowwow…mikäs kysymyksessäni nyt oli noin tunteita nostattavaa, että noinkin ilkeän sävyinen viesti piti näpytellä?

  • Sininenn
   Posted at 18:11h, 18 November

   Alunperin kolmio taitaa viitata pyhään kolminaisuuteen: isä, poika ja Pyhä Henki. Mieleen tulee myös kuuluisa salaliittoteoria Illuminati, jonka tunnus on kolmio silmällä, ja se kiehtoo monia. Mutta nykysin tyypit voi vaan pitää kolmiota visuaalisesti kivana ilman sen kummempia merkityksiä ja mikäs siinä 🙂

   • Tinttinen
    Posted at 18:37h, 18 November

    Hei kiitos vastauksesta. 🙂 Itsekin tykkään kuviosta. Se vaan jotenkin muodoltaan miellyttää silmää. Ihastuin siihen joskus Pinterestissä törmättyäni useampaan tatuointiin, jossa kolmiot vilahteli. Heräsi vain kysymys, että symboloiko merkki jotain, kun sen verran sitä on tatuoinneissa vastaan tullut.

    Mun mielestä tatuoinnin ei tarvitse erikseen merkitä mitään, ihan kaunis kuva ja se että se miellyttää kantajaansa on riittävä peruste ottaa kuva. Enkä kyselylläni halunnut udella mitä tatuointi sen kantajalle merkitsee vaan ihan lähinnä yleistä symboliikkaa. 🙂 Kiitos siis sinulle ystävällisestä vastauksesta.

  • saratickle
   Posted at 15:03h, 22 November

   Tästä varmaan kannattaa kysyä Annikalta? 🙂 Taustalla on tarina, mutta hän itse päättää kertooko sitä vai ei. Mikäli ei ole vastannut sinulle kysymykseen, en usko, että haluaa taustaa paljastaa.

   • Tinttinen
    Posted at 15:16h, 22 November

    Ok. En ole kysynyt Annikalta itseltään. En seuraa hänen blogiaan ja törmäsin Annikaan ja hänen tatuointiinsa vaan tämän sinun blogisi kautta. En tiedä muotoilinko kysymykseni vähän huonosti, mutta tarkoituksenani ei ollut udella miksi Annikalla on kyseinen tatuointi vaan tosiaan kysyin ihan yleisesti, että onko symbolilla jokin merkitys ja sattuuko Annika sitä tietämään. En kysynyt mitä tatuointi hänelle merkitsee. En siis ole kiinnostunut tarinasta Annikan tatuoinnin takana. Ymmärrän, että usein takana voi olla henkilökohtaisia juttuja, niin kuin on omissa tatuoinneissanikin. Olen vain kiinnostunut symbolin yleismaailmallisesta merkityksestä jos sellaista siis on edes olemassa. Mutta tuossa aiemmin joku ystävällinen olikin jo vastannut kysymykseeni.

 • raijairina
  Posted at 18:21h, 18 November

  Eiii hitsi, mikä matkakuume näitä Bali-postauksia lukiessa iskee! Ja joogainnostus! Ja ruokainnostus! Ja nälkä! 😀 Upeita kuvia ja niin kaunista tekstiä!

  • saratickle
   Posted at 15:04h, 22 November

   hahaaa ihana! Voi kiitos 🙂 <3