Ravintolat Berliinissä

Berliinin reissusta kirjoitinkin jo täällä, mutta nyt olis tarkotus listata erikseen ravintoloita ja kahviloita, joissa käytiin. Lähes kaikki näistä on bongattu ystävien kautta tai blogeista!

Burgermeister

Kreuzbergissä, metrosillan alapuolella sijaitseva hampparipaikka on klassikko. Lokaatio on loistava ja tunnelma mukava. Hampparit on oikein maukkaita ja isoja! Ongelma syntyykin näitä syödessä, miten tästä pystyy haukkaamaan?!

Anna Blume

Anna Blumen brunsseja hehkutettiin useammassa paikassa. Paikka on tunnettu kerrosastioistaan, joissa brunssi tarjoillaan. Loistava keksintö ja erinomainen tilansäästäjä! Mentiin tänne ekana aamuna ja ovella oli jono, joka tosin kulki nopeasti. Terassilla oli mukava tunnelma! Kahden hengen kerroslautanen maksoi yht 15e.

Umami

Tää indoaasialainen paikka löydettiin ihan vahingossa kun pyöräiltiin illalla puolieksyksissä. Ravintola oli ilmeisesti aika uusi ja terassi tupaten täynnä. Mukava henkilökunta ja tajuttoman herkullinen ruoka! Ainakin alkupalat, drinkit ja Pho keitto oli pure love!! Pääruoka taisi maksaa 7e ja alkupalat kolmessa eurossa. Reissun paras ravintola, ei epäilystäkään.

White Trash Fast Food

Hampparirafla aivan Badeschiffin lähellä. Tän ravintolan rosoinen ja mielikuvituksellinen sisustus ja tunnelma on koettava! Ruoka on Suomen hinnoissa, mutta mun vuohenjuustohamppari oli kyllä hyvä. Vesilasi maksoi 3e, bisse 2e 😀

Baraka

Barakan bongasin blogien suosituksista. Kreuzbergissä sijaitseva marokkolaisrafla oli ihan ok. Muutama päivä sitten Sandrossa syöneenä voin sanoa, että olin vähän pettynyt tähän. Hintaansa nähden hyvä, mutta en suosittelisi tätä “illallispaikaksi”. Kahden hengen setti maksoi yht n. 15e

Engelberg

Mauerparkin hollilla sijaitseva kahvila tarjosi oikein maittavan aamiaisen. Paikka oli viihtyisä! Tämän tyyppisiä kahviloita on PALJON.


Harmittaa kun ei ehdityy käymään sushilla, Berliinin sushipaikkoja on nimittäin kehuttu paljon.
Näistä meidän rafloista suosittelisin testaamaan ainakin Umamin ja Burgermeisterin! Löytyykö teiltä mitään vinkkejä, missä kannattaisi käydä?
 
T.Sara
 

4 Comments
 • Meow
  Posted at 14:02h, 12 June

  Mun täytyy kyllä suositella tuota White Trash Fast Foodia, varsinkin näin kasvissyöjän näkökulmasta! Paikan itse tehdyt kasvispihvit olivat ehkä parasta mitä olen syönyt ja plussana erityisesti se, että minkä tahansa hampurilaisen sai pyynnöstä tällä kasvispihvillä. Pihvi oli tosi mausteinen ja “lihainen”, olisi varmasti uponnut paatuneeseen lihansyöjäänkin. Suunnattiin paikkaan hostellin työntekijän suosituksen perusteella. Paikka on nyt ilmeisesti muuttanut, mutta aiemman sisustuksen ja tunnelman perusteella uskon että tämä nykyinenkin on näkemisen arvoinen! 😀 Ravintolan yhteydessä on muuten No Pain No Brain -niminen tatuointiliike. x)

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 12:36h, 13 June

   Musta tuntuu, että tää on vaan näiden uusi piste, tai voi olla, että muuttanu sitte kokonaankin. Ruoka oli erittäin hyvää kyllä!

 • Plug.
  Posted at 11:44h, 14 June

  cafe kino intimesin sunnuntaibrunssi on u s k o m a t o n ! muutenki tosi tunnelmallinen paikka ja huikee palvelu, perusaamiaisetkin oli melko nannaa. piti suositella sulle sitä jo ig:ssä mutta unohdin!

 • Leena
  Posted at 21:46h, 15 June

  Osaatko kertoa paljonko baareissa jne,maksaa drinkit? Siideriä ta lonkeroa kun siellä ei juoda.