The Nike Blast -arvonta

Niinkun monet teistä jo tietääkin, oon ollu mukana Niken Make yourself -kampanjassa, jonka tarkoituksena on haastaa ja motivoida nuoria asettamaan itselleen tavoitteita ja treenaamaan niiden saavuttamiseksi. Kampanjan teemoilta järjestetään Espoon Esport Centerillä 12.-13.02.2011 The Nike Blast -treenitapahtuma, johon tulee kymmeniä liikunnan alan ammattilaisia ympäri maailmaa ohjaamaan huikeita ryhmäliikuntatunteja ja pitämään mielenkiintoisia treeniluentoja! Tuntivalikoima ja aikataulut löytyvät täältä.

Tavoitteet ovat iso osa treenaamista ja niiden laatiminen on tärkeää. Toiset pyrkivät liikunnalla pudottamaan painoa, toiset hakevat vain hyvää henkistä oloa, osa haluaa pitää itsensä hyvässä kunnossa ja näkevät treenaamisen pelkästään terveyttä edistävänä kun taas toiset harjoittelevat kisoja tai peliä varten… Tavoitteita on tuhansia erilaisia ja nyt minä haastan teidät! Kerro tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä on sinun treenitavoitteesi vuodelle 2011 ja voita liput itsellesi ja kaverillesi ikimuistoiseen The Nike Blast treenitapahtumaan joko lauantaina 12.2 tai sunnuntaina 13.2!

Luvassa on 2kpl kahden hengen päivälippuja (arvo 2x60e, sis. treenipaidan), jotka saat käyttää valitsemanasi päivänä. Valitsen vastausten joukosta omasta mielestäni parhaan treenitavoitteen, jonka laatijalle lähtee päivälippu tapahtumaan. Toisen kahden hengen päivälipun voittajan arvon kaikkien osallistuneiden kesken. Lisäpalkintona arvotaan vielä 2kpl Make Yourself Fit -treenipaitoja (arvo 28e), joita on saatavilla kokoja S, M ja L. Osallistumisaikaa on maanantaihin 24.1 klo 24 asti!

Eli siis 1kpl kahden hengen The Nike Blast -päivälipun voittaa mun mielestä paras treenitavoite, 1kpl kahden hengen The Nike Blast päivälippu ja 2kpl Make Yourself Fit -treenipaitaa arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

 

Mä olen mukana molempina päivinä ja oon osallistumassa näille tunneille

NYT NIITÄ TREENITAVOITTEITA KEHIIN!!

 

T.Sara

Tags:
153 Comments
 • Maria-Rosa
  Posted at 22:10h, 24 January

  Apua sulla on hirvee homma lukee nää kaikki treenitavotteet läpi!:) Mutta, harrastan yleisurheilua ihan tosissani ja treenaan 6-8 kertaa viikossa. Rakastan treenaamista mutta varsinaisia ‘saavutuksia’ mulla ei kuitenkaan vielä ole… Syksyn ja talven oon treenannu tosi kovaa ja tehny paljon töitä, ja mun tavotteet kesän kisakautta varten on aika kovat. Siis henkilökohtasesti haluun onnistua jo todistaa itelleni et pystyn siihen! Mutta se vaatii ihan törkeesti töitä. Kesään ku on kummiski sellanen puolisen vuotta vielä. Anyway, haluun haastaa itteni et voin näyttää ihmisille että tavotteet on tehty rikottaviksi jos vaan on valmis tekemään töitä niiden eteen:) Ja toivon todella että onnistun! Ps. ihana blogi ja kiva kun on urheilujuttuja:)

 • browneyes
  Posted at 22:57h, 24 January

  Hei! Olen viime aikoina ollut todella tyytymätön omaan kehooni ja se näkyy kyllä joka päiväisessä elämässäni. Nyt on kyllä tullut aika tehdä jotain asialle ja 5 kg ainakin voisin pudottaa. Ajattelin rueta tekemään kaikenlaista mahdollista liikuntaa, salilla käymistä, lenkkeilyä, hiihtoa, luistelua jne. Kesään mennässä olisi kiva olla kunnossa, jotta voisin hyvillä mielin olla rannalla ystävieni kanssa, eikä tarvitsi yhtään hävetä omaa vartaloaan:)

 • pTAmoDWfSvhsflQiqR
  Posted at 08:01h, 20 July

  Yes this is true. The website has phoots from different films that I have worked on. The caption for the shot with Dan Golden and Nicole should state the name of the film I shot that for. Otherwise I appologise for any confusion that may have caused.