Mökkikevät 2020

 

Viikonloppu oltiin Juuson mökillä Suomenniemellä (kuvat kaikki täältä), tänään lähdetään assarini kanssa meidän mökille Haminaan. Enpä ole vielä koskaan ollut mökillä näin paljoa kevätaikaan. Luonnon heräämistä on ollut ihana seurata niin Etelä-Savossa kuin Kymenlaaksossa. Puissa on vasta silmuja, vesi on virkistävän viileää ja linnutkin laulaa vähän kovempaa. Ja suosikkini kenties kaikista: keväällä ei ole hyttysiä.

Tänään pakataan auto täyteen laseja, lautasia, leikkuulautoja, pellavaliinoja ym kattaussomisteita: kolmen päivän agendana on luoda asiakkaalle viinikuvitusta mökkimaisemissa. Ihana päästä kokkailemaan ja rakentamaan kuvia oikein ajan kanssa eri valaistuksissa. Tästä minä nautin!

Psst. Jokaisella mökillä pitäisi olla tällainen valtava lasiseinä niin kuin poikaystäväni suvun mökillä! Miten ihanaa kun luontomaisema on näin iso osa olohuonetta!

 

   

  

 

 

xx Sara

4 Comments
 • Hanna
  Posted at 12:05h, 27 May Reply

  Siis täällä on meneillään aivan järkyttävä mökinosto-kuume ja tuo lasiseinä vaan pahensi sitä, wau kuin upea! <3 Ihana fiilis yälittyy näistä!

  • Sara
   Posted at 12:34h, 31 May Reply

   <3 <3 <3

 • Jenni
  Posted at 19:47h, 30 May Reply

  Hei! Teetkö Instagram kuvissasi olevat “pölyt” Photoshopissa vai jollakin puhelin sovelluksella?

  • Sara
   Posted at 12:34h, 31 May Reply

   Mä teen ne puhelimella! Afterlight on appi ja sieltä semmonen kun “dusty filters” 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval